Ekstra Bladet

JEG TÆNDER PÅ AT MISTE KONTROLLEN

SYGEPLEJER­SKEN LINE VIL BINDES: Den 28- årige kvinde udforsker sine seksuelle lyster og fantasier – og det er bestemt ikke noget at skamme sig over, fastslår hun

- TEKST OG FOTO: JOAN PICKERING redaktion@ eb.dk

Hvis man skulle tegne et billede af en arketypisk ung, lyshåret ’ naboens datter’- kvinde med et stort smil på læben, ville 28- årige Line fra Aalborg være en oplagt model.

Samtidig er hun en super- selvkørend­e kvinde, der har et meget frit forhold til sex og nøgenhed. Og det er hun slet ikke bange for at fortælle meget åbent om – herunder om sit personlige syn på ’ tabu’sex som bondage og andre typer af bdsm- aktivitete­r.

– Personligt vil jeg gerne slå et slag for, at man helt generelt taler mere åbent og lige ud af posen om de her typer sex, der fortsat er tabuiseret – uden at man nødvendigv­is udspecific­erer legene i mere intime detaljer, fastslår hun.

– Det er vigtigt at få fortalt, at det er helt okay, at man er nysgerrig på forskellig­e grene af det seksuelle miljø.

– Der er intet skamfuldt ved sex og intimitet – og slet intet skamfuldt ved at være åben og ærlig over for sin partner og andre om de lyster og fantasier, man nu eventuelt har, fastslår den 28- årige sygeplejer­ske.

Avanceret leg

I næsten al den tid, hvor Line har været seksuelt aktiv, har fastholdel­se i forbindels­e med sex tændt og fascineret hende. For eksempel at blive bundet til sengen og blive fikseret og holdt fast under diverse sexlege.

– Nu er jeg så kommet til et sted i livet, hvor jeg for alvor har fået øjnene op for bondage, herunder japansk bondage, der er ret så avanceret, forklarer den unge kvinde, der udelukkend­e leger i den modtagende parts rolle.

– Det kræver rigtig god tid – og det kræver naturligvi­s også, at man har den hel rigtige partner at dyrke bondagen med, så man langsomt kan udvikle de mange former for bindelege sammen.

Det er vi gtigt at få fortalt, at det er helt okay, at man er nysgerrig

 ?? ?? Intet at skamme sig over
Line er fortaler for, at man generelt bør tale mere åbent og tabuisered­e sexemner – og hun gør det gerne selv.
Intet at skamme sig over Line er fortaler for, at man generelt bør tale mere åbent og tabuisered­e sexemner – og hun gør det gerne selv.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark