Ekstra Bladet

Det er helt naturligt

-

Line besøger indimellem den jyske swingerklu­b Tucan Club, men ikke som decideret swinger. Til gengæld har hun det fint med, at andre ser på. Men sexleger hun i klub, gør hun det kun sammen med en fast sexpartner.

– Jeg suger til mig af den seksuelle energi, der nu engang er i klubben. En anden stor fordel er helt klart stedets udvalg af tema- rum og områder med diverse sexmøbler og legeredska­ber, som man af åbenlyse årsager ikke lige har tilgang til eller plads til derhjemme, fortæller hun.

– Jeg nyder også at komme et sted, hvor sex og nøgenhed er helt naturligt – og hvor der er plads til alle, unge som ældre, og hvor man dyrker de former for sex, man nu engang er til. Uden at andre ser skævt til en.

Det er en stor kontrast til hendes arbejde som sygeplejer­ske

Får frække idéer

Ifølge hende er miljøet et rigtig godt sted at finde ny inspiratio­n. Her kan man opleve en masse nyt og spændende og ikke mindst få idéer til, hvordan man selv kan afprøve og videreudvi­kle egne frække fantasier og lege.

– Som nu for eksempel i forbindels­e med bondage, som jeg meget længe har været nysgerrig på – og så småt nu også har en smule positiv erfaring med, smiler sygeplejer­sken.

Hun forklarer en del sin passion for at blive seksuelt bundet med tabet af kontrol under akten:

At hendes faste sexpartner helt og holdent tager kontrol over hende og de ting, der nu skal ske med hende, og at Line i situatione­n samtidig selv evner at slippe kontrollen.

Det er en stor kontrast til hendes arbejde som sygeplejer­ske, hvor det helt modsat handler om tage kontrol over indimellem meget alvorlige situatione­r. Privat er Line også en ung kvinde, der ikke lader sig styre ret meget af andre – og netop derfor har hun seksuelt har behov for at lade en anden tage styringen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark