Ekstra Bladet

Partneren er et perfekt match

-

For nylig har Line fundet sammen men en ny sexpartner efter tidligere at have eksperimen­teret med bindelege sammen med en anden mand.

Nu handler det om at finde den seksuelle melodi og kemi med en forholdsvi­s ny partner – og heldigvis tegner det godt.

– Jeg har det fint med at være single, men jeg vil ikke skrue ned for sexlivet af den grund.

– Derfor er jeg kun ekstra glad for, at jeg nu har fundet mig en ny fast sexpartner – via et Tinder- match, for at det ikke skal være løgn. Han er ligesom mig rigtig god til klart og kontant at give udtryk for, hvad han er til og ikke er til.

Gabestok og kors

Samtidig er han indstillet på at udforske nye sider af sig selv seksuelt – herunder også som den styrende part at lege og eksperimen­tere med bondage, fortæller Line, der i skrivende stund endnu har til gode at tage i swingerklu­b med sin nye partner.

– Det bliver den første gang for ham, så det kan godt være lidt grænseover­skridende. Så om vi ender med at sexlege eller blot hygger og snuser lidt rundt, det må tiden vise.

– Men vi skal ret sikkert forbi s/ m- rummene, der er udstyret med blandt andet kors, gabestok, sexgynger og kæder, så der er god mulighed for at lege med reb og andre former for seksuel fiksering.

Line ynder faktisk også at benytte sig af klubbens tantra- rum til at varme lidt op, selvom det er helt over i den modsatte ende af de seksuelle felt. Her kan hun koble af med sin partner, så de sammen kommer i den rigtige stemning, inden der for alvor skal leges.

– Jeg er ret sikker på, at jeg trods alt ikke skal være single resten af livet.

– Men skal jeg en dag endegyldig­t droppe solotilvær­elsen for at komme i fast forhold med en mand igen, så skal vi helt sikkert – også – seksuelt være det helt perfekte match. Ellers vil jeg ikke lade mig binde igen!

 ?? ?? Det kræver sin mand/ kvinde at kaste sig over de mere avancerede bondage- bindinger, der kræver god tid og en masse erfaring at mestre.
Det kræver sin mand/ kvinde at kaste sig over de mere avancerede bondage- bindinger, der kræver god tid og en masse erfaring at mestre.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark