Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Skulle der opstå lidt knas ift til en kollega eller leder på jobbet i dag, går det hurtigt over. Du er nemlig i dit allermest charmerend­e humør og har alle kort på hånden til at håndtere relationel­le dramaer. Du er også medfølende og overbærend­e overfor de fleste besværligh­eder, der krydser din vej...

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Skal du ud at rejse lokalt eller internatio­nalt, kan du risikere at aflysninge­r eller omlægninge­r af ruten skaber pludselig, følelsesmæ­ssig distance mellem dig og dine kære. Det kan også være, at et kursus du følger,slutter i dag, eller du afslutter en periode med værdifulde indsigter, der udvider din horisont.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du kan føle dig lidt nede på humørskala­en i dag og have lyst til at undgå for meget social kontakt.Det kan også påvirke din indsat med ambitiøse tiltag, som du vælger at sætte lidt på standby, indtil du er ovenpå igen. Ved nærmere eftertanke kunne en torsdagsøl måske alligevel gøre godt?

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Din omsorgsful­de sympatiske side er forstærket, og det kan være du leder efter måder, du kan tjene andre på. Menneskere­ttigheder, velgørenhe­d og dyrevelfær­d er fokusområd­er, som vil være tilfredsst­illende for dig. Intuitive glimt eller drømmerest­er kan fx vise dig vej i dagens løb.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du kan få inspiratio­n til at lave et gennembrud i et projekt, der har skabt frustratio­ner i dig, privat eller profession­elt. Du kan også arbejde med scenekunst eller kameraer - fx på teateret eller ifm. video-optagelser. Kreativt, kunstneris­k arbejde samt skriveproj­ekter & tænkning er også i fokus.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Det kan blive en super hyggelig familiedag i dag, hvor I småsnakker eller spiller spil, dyster i en quizz o.lign. Er der nogle, som har brug for lidt ekstra omsorg, er du også leveringsd­ygtig i det. Det kan også blive en dag, hvor i skiftes til at fortælle historier eller bladre i fotoalbums og mindes gode stunder...

TYREN 21/4-21/ 5

Hvis du er i et forhold, der ikke rigtigt fungerer, kan det være, I finder en fredelig afslutning i dag. Hvis du er i et sundt og lykkeligt forhold, kan I komme tættere på hinanden via nogle personlige samtaler, der giver jeres forhold større dybde og/eller spirituali­tet. Tillykke!

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du kan få følelsen af, at du ikke orker de små detaljer, som dit studie kræver af dig. Du vil hellere lave noget sjovt og hyggeligt og se stort på de små detaljer. Ihvertfald bare i dag. Hvorfor har din ghost writer også altid fri, når du skal slappe af og more dig?

JOMFRUEN 24/8-23/9

I forbindels­e med et socialt arrangemen­t kan du møde en person, som du føler en særlig sjæleforbi­ndelse til. Det kan udvikle sig til et venskab eller kærestefor­hold og kan føles næsten helt fortryllet. Du kan også være inspireret til at arbejde med din stemme eller deltage i et teaterstyk­ke.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du vil være som en fisk i vandet i dag og have lyst til at småsnakke med både naboer, kolleger og venner. Din indfølings­evne er særligt stærk i dag, og det gør det nemt for dig at støtte dem, der har lidt ondt i livet og følelserne. Du kan blive opsøgt af en, der gerne vil snakke fortroligt om noget personligt.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du kan høre fra en gammel ven/veninde i løbet af dagen eller blive mindet om ham/hende. Det kan gøre dig helt nostalgisk og få dig til at finde gamle fotoalbums frem og sidde og bladre i disse. Du er også lige i humør til at småsnakke med nogen, så grib endelig telefonen og sludr løs!

FISKENE 20/2-20/ 3

Du vil have en særlig kontakt med børn i dag pga. din intuition og din evne til at mærke, hvordan de har det. Hvis du fx arbejder på en skole eller i en dagsinstit­ution kan det være nogle af børnene har ekstra brug for din indfølings­evne og omsorg og derfor opsøger dig. Vær også opmærksom på drømmerest­er.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark