Ekstra Bladet

KØLESKABSD­RABET: PLUDSELIG FORS VANDT LUGTEN

To mænd i en hvid varevogn hentede køleskabet, og så var det slut med den uudholdeli­ge lugt inde fra luksusvill­aen, fortæller en nabo

- AMALIE A. ERIKSEN ae@ eb.dk

Mørket var ifølge en nabo faldet på, da hun så to mænd ankomme i en varevogn og hente et køleskab lørdag den 17. september fra en villa i et mondænt kvarter lidt uden for den sydfranske by Cannes.

Tidligt næste morgen blev husets 31- årige danske beboer anholdt af en fransk aktionssty­rke og sigtet for drabet på sin et år yngre kæreste.

Kvindens lig blev opdaget, efter at den 31- årige havde bedt to af sine bekendte om at hente køleskabet.

Lugten derfra havde midlertidi­g gjort de to mænd mistænksom­me, så de brød den påsatte hængelås op. Her fandt de den 30- årige kvinde skuddræbt sammen med en død hund.

Naboen så det hele

Sådan er forløbet blevet beskrevet af fransk politi, og det stemmer overens med den episode, som naboen til kærestepar­rets luksusvill­a observered­e den lørdag aften .

– Jeg så en hvid varevogn med to personer i og så ( den sigtedes navn, red.), der talte med dem på et fremmed sprog. Jeg ved ikke, om det var dansk eller engelsk, fortæller naboen til Ekstra Bladet.

Herefter tog de et køleskab med. Hun beskriver de to mænd som ’ gør- detselv’- typer.

Politiet arbejdede med teknikere i huset fra dagen efter fundet, hvor manden blev anholdt, og indtil mandag den 19. september sent om aftenen.

Ifølge naboen vendte de tilbage i lørdags, og her arbejdede de igen i huset indtil sent.

Naboen fortæller samtidig, at hun gennem den seneste tid havde været generet af en tiltagende, uudholdeli­g lugt inde fra nabovillae­n.

– Lugten blev værre og værre. Den sidste tid spurgte vi os selv: Hvad laver de? Det var ikke en lugt fra gamle grøntsager eller affald. Det var en meget stærk lugt, og jeg havde mange fluer i mit køkken.

Da Ekstra Bladet besøgte kærestepar­rets hjem i Sydfrankri­g flød det med fyldte affaldssæk­ke, brugte pillepakke­r, henkastet tøj, fyldte askebægre og poolen, der var grøn af alger, stod i skærende kontrast til udsigten ud over det azurblå hav.

– Efter de kørte køleskabet væk, var der ikke længere nogen lugt, og jeg spurgte mig selv: Hvad har de dog kørt væk, reflektere­r naboen.

Advarede sine forældre

Ifølge det franske lokalmedie Nice- Matin, der henviser til politiet, blev den 30årige kvinde dræbt tre til fire dage før, hun blev fundet.

Ekstra Bladet har desuden talt med Sandrine, hvis forældre udlejede villaen til den danske mand.

Hun havde forsøgt at advare sine forældre mod den drabssigte­de, fordi hun var sikker på, at der ville komme problemer på et tidspunkt.

Hun fortæller, at de i december, lige inden den drabssigte­de flyttede ind, udskiftede køleskabet i køkkenet, fordi det ikke virkede længere.

Det defekte køleskab blev placeret i garagen.

Lugten derfra havde midlertidi­g gjort de to mænd mistænksom­me, så de brød den påsatte hængelås op Her fandt de den 30- årige kvinde skuddræbt sammen med en død hund

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Luksus- facade
Det var i denne luksuriøse villa, at parret boede et halvt års tid frem til hendes død og hans anholdelse. Det flød med rod og affald overalt omkring villaen.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Luksus- facade Det var i denne luksuriøse villa, at parret boede et halvt års tid frem til hendes død og hans anholdelse. Det flød med rod og affald overalt omkring villaen.
 ?? PRIVATFOTO ?? Kilder beskriver den dræbte danske kvinde som utrolig smuk, blid og sød.
PRIVATFOTO Kilder beskriver den dræbte danske kvinde som utrolig smuk, blid og sød.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark