Ekstra Bladet

Hattrick på Anfield kostede Liverpool dyrt

- Ritzau

Liverpool var i store problemer og bagud 0- 2 mod Brighton, men Jürgen Klopps tropper vendte det til 3- 2, inden det hele endte 3- 3 i lørdagens Premier League- kamp.

Pointtabet efterlader Liverpool på niendeplad­sen med ti point efter syv kampe. Brighton har på fjerdeplad­sen 14 point, mens Arsenal topper rækken med 21 point. Arsenal har dog spillet en kamp mere.

Allerede efter fire minutter var den gal i Liverpools forsvar, og Brighton- angriberen Leandro Trossard scorede det første af sine tre mål på Anfield.

Et kvarter senere fordoblede Trossard føringen efter hurtige Brighton- kombinatio­ner, og så stod det 2- 0 til udeholdet.

Liverpool- angriberen Roberto Firmino reducerede til 1- 2 efter 33 minutter efter et fornemt oplæg fra angrebsmak­keren Mohamed Salah.

Selvmål

Klopp skiftede angriberen Luis Diaz ind i pausen, og han var ti minutter inde i anden halvleg med i udligninge­n til 2- 2.

Diaz fandt Firmino, som tog et elegant træk inde i feltet og udplacered­e Brighton- keeper Robert Sánchez.

Det blev også 3- 2 til Liverpool efter 63 minutter, da Robert Sánchez ikke fik bokset bolden væk på et hjørnespar­k. I stedet røg bolden ind på Brightons Adam Webster og derfra i mål.

Efter selvmålet var Brighton tæt på at svare tilbage kort efter, da angriberen Danny Welbeck headede på mål, men Liverpoolk­eeper Allison Becker var på plads.

Rystende usikker

Liverpools forsvar var generelt rystende usikkert, og det udnyttede Trossard til at fuldende sit hattrick efter 83 minutter og score til 3- 3.

Backen Trent Alexander Arnold var tæt på at score på et frispark for Liverpool til slut, men Robert Sánchez verfede bolden til hjørnespar­k.

I en af de andre kampe vandt Chelsea 2- 1 ude over Crystal Palace.

Angriberen Odsonne Édouard havde bragt Crystal Palace foran 1- 0, men to flotte mål fra Pierre- Emerick Aubameyang og indskifted­e Conor Gallagher sørgede for Chelsea- sejr.

Joachim Andersen var ikke med for Crystal Palace på grund af en skade.

?? FOTO: PHIL NOBLE/ RITZAU SCANPIX ?? Tre gange kunne Leandro Trossard juble.