Ekstra Bladet

KUNNE GODT FORTSÆTTE

Kristian Bech var skuffet, da instruktør­erne i ’ Korpset’ smed ham ud, lige inden de afsluttend­e dage af programmet Gav alt

- CHARLOTTE BECH MATHIESEN chm@eb.dk

En klatretur på 70 meter og en boksekamp, var nogle af de udfordring­er, som ’ Korpset’- deltagerne blev kastet igennem i aftenens afsnit af programmet.

Og det var ikke alle, der klarede den. Ikke godt nok til at fortsætte i hvert fald.

Først valgte Abdel Mahmoud at udgå i starten af programmet, da han var fysisk udkørt.

Og til slut valgte Instruktør­erne at smide aspiranten Kristian Bech ud af ’ Korpset’, fordi de mente, at han i for længe havde været presset til det yderste følelsesmæ­ssigt, og at han havde svært ved ikke at stresse for meget, hvilket resultered­e i en del småfejl.

Virkelig skuffet

Og det var en beslutning, som ærgrede Kristian Bech meget. Det fortæller han til Ekstra Bladet.

– Jeg var virkelig skuffet. Jeg følte, jeg havde mere i mig, og det var hårdt ikke at få den sidste etape med, nu hvor man var så tæt på, siger han.

– Jeg kunne godt fortsætte, rent fysisk. Jeg ved godt, at jeg var nedslidt, men det var alle jo. Men altså, sådan skulle det ikke være.

Kristian vidste i starten ikke, hvorfor han helt præcist var blevet sendt hjem.

– Jeg fandt først ud af det, da jeg så afsnittet, fordi vi hører jo ikke vurderinge­n, som de laver internt. Og den smule, som instruktør­en fortalte mig om aftenen, det kunne jeg nærmest ikke huske, fordi jeg var så afkræftet, tror jeg.

Enormt stolt

Jeg ved godt, at jeg var nedslidt, men det var alle jo. Men altså, sådan skulle det ikke være

Selvom Kristian var skuffet over ikke at gå hele vejen, så var han dog glad for, at det skete på den måde, som det gjorde, nu hvor det endelig skulle ske.

– Jeg havde lovet mig selv, at hvis jeg skulle ud, så skulle det være fordi instruktør­erne ville have mig ud. Så jeg er selvfølgel­ig glad for, at jeg holdt det løfte.

Da den værste skuffelse havde lagt sig, meldte en ny følelse sig også på banen.

– Jeg var og er enormt stolt af min præstation. Jeg følte virkelig, at jeg gav alt.

Kristian har da heller ingen dårlige ting at sige om sin tid i ’ Korpset’, fortæller han.

– Det var den vildeste oplevelse. Jeg ville helt sikkert gøre det igen, hvis jeg kunne.

Bekymrer sig ikke

Og han er heller ikke vendt tomhændet hjem. Han har nemlig lært flere ting undervejs i ’ Korpset’, som har vist sig at være nyttige i dagligdage­n.

– Førhen kunne jeg gå og bekymre mig om, hvorvidt jeg fik nok mad og søvn. Det bruger jeg ikke så meget tid på mere, siger han og griner.

Derudover har Kristian også taget noget med fra oplevelsen, som han kan bruge på det mentale plan, fortæller han.

– Jeg har helt sikkert lært, at man skal finde anerkendel­sen i sig selv. Hvis jeg står i situatione­r nu, hvor jeg tvivler på mig selv, jamen så kan jeg lige tænke tilbage, og sige ’ husk nu hvad du lærte’.

 ?? FOTO: LARS E. ANDREASEN/ TV 2 ?? – Jeg var og er enormt stolt af min præstation. Jeg følte virkelig, at jeg gav alt, fortæller Kristian Bech.
FOTO: LARS E. ANDREASEN/ TV 2 – Jeg var og er enormt stolt af min præstation. Jeg følte virkelig, at jeg gav alt, fortæller Kristian Bech.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark