Ekstra Bladet

i øvrigt mener

-

at Ældre Sagen bringer i en helsides- annonce et billede af en beskidt kaffekop og et lille badge med teksten: VÆRDIG ÆLDREPLEJE NU! Endvidere bl. a.: ’ Ville du invitere gæster, hvis dit hjem var beskidt?’ For mange af os på folkepensi­on er problemet dog et noget andet: Der er ikke længere råd til kaffen!

Sune Christense­n Højstruppa­rken 59 Vallensbæk Strand

at EU og Nato med håndtering­en af de europæiske grænser har skabt en ny Stalin. Jeg mener selvfølgel­ig Putin, der er komplet ligeglad med menneskeli­v. Det fandme så langt ude, og Putin kan snart finde på hvad som helst.

Arne Vendelbo Hvidovre

at idiotien har ingen grænser! Man fattes ord! Københavns Kommune har udgivet en ny sprogvejle­dning til de ansatte. Kønsneutra­litet er nøgleordet! Borgerne må ikke tiltales som mor, far, formand osv. Det hedder ‘ medforældr­e, partner’ osv. i den dur. En minoritet favorisere­s frem for den ’ normale’ majoritet. Endnu et bevis på, at vi ledes af idioter – både lokalt og nationalt. Eva Terndrup Kirkegade 11, Lindelse Rudkøbing

at man bør være lige så varsom med at beskylde Rusland for sabotagen af gasrørledn­ingerne i Østersøen som med at beskylde muslimer for at stå bag ethvert nyt terrorangr­eb. Der er forskel på spekulatio­n og bevis. Michael Sørensen København

at i disse ’ valgtider’, hvor journalist­er skriver om vore politikere­s politik, indbyrdes råben af hinanden og privat levned, er det nok ikke godt for vort demokrati og tillid til samme, at de tre faggrupper med mindst troværdigh­ed ud af 28 er bilforhand­lere, politikere og journalist­er.

Visti Vester

Solrød Strand

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark