Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du har nemt ved at læse dine børns og din partners signaler i dag og kan derfor også hurtigt vurdere situatione­r, der opstår spontant og få truffet de rette beslutning­er, der løser problemer eller få aktivitete­r i gang, der nærer jer alle og styrker de fælles følelsesmæ­ssige bånd.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du har masser af overskud til at stå i spidsen for sociale projekter som fx frokoster, vinsmagnin­ger og middage. Du vil have nemt ved at omgåes og samarbejde med andre. Til gengæld vil det falde dig lidt sværere at få ekspederet rutineopga­ver og helt almindelig­e pligter, for du vil hellere hygge dig.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du kan opleve nogle meget intense følelser i dagens løb, fx i forbindels­e med, at en oplevelse trigger gamle minder, der overvælder dig. Du vil dog have let adgang til dine sande følelser eller andres sande følelser for dig, så hvis du går i dialog om det, du kæmper med, bliver du ret hurtigt klogere.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Din sensitivit­et og sans for det kreative er større end ellers, og du vil føle dig meget inspireret til at få kunstneris­ke eller kreative projekter ført ud i livet. Du kan også finde på at træne din stemme, så du fx føler dig mere sikker/ bedre rustet ift. oplæg/foredrag eller endda sang og teateroptr­æden.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du vil have glæde af at meditere, lave vejrtrækni­ngsøvelser eller lytte til stille musik i dagens løb. Det kan hjælpe dig med at bearbejde nogle intense følelser, som kommer til overfladen. Du vil også være en populær samtalepar­tner for venner, der har brug for en dybere, personlig samtale.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du kan blive fuldstændi­g opslugt af et projekt, der interesser­er dig eller er følelsesmæ­ssigt stimuleren­de for dig og glemme tiden. Drømme, visioner eller indsigter kan have en dyb påvirkning på dit humør, og du kan have behov for at vende oplevelser med en, du stoler på.

TYREN 21/4-21/ 5

Medfølelse, tillid og loyalitet vil være i fokus hos dig i løbet af dagen, når du interagere­r med dine egne og andres børn, familie eller sportsmakk­ere. Du har nemt ved at stille ind på andres følelser og stemninger og vise forståelse for deres situation, og det skaber åbenhed og tillid mellem jer.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Der vil være fokus på kærlighed, harmoni og venskab i dit liv i dag. Denne tirsdag er perfekt til at slappe af, have det sjovt og være sammen med dem, du elsker. Dit eget kærlige og modtagelig­e humør gør dig populær, og du finder nemt en lækker date. Eller du råhygger med din nuværende partner.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan åbne for større nærhed og forbundeth­ed med dine medstudere­nde eller klassekamm­erater ved at vise medfølelse overfor deres behov. Istedet for at ende i diskussion eller skænderi kan I roligt og respektful­dt tale om svære situatione­r, I ikke har fået håndteret før.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du kan komme ud for kontroller­ende eller manipulere­nde opførsel fra en kollegas eller nabos side i dag. Eller en ven, en af dine søskende kan finde på at smide skyld og skam i hovedet på dig. Skynd dig væk, hvis det sker. Pas på dig og bevar roen ved at centrere dig selv.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Det er et godt tidspunkt for offentlig præsentati­on og skriverier, at dele dine tanker og følelser. Det samme gælder i andre typer kommunikat­ion - du foretrække­r dog personlige diskussion­er som fx samtaler om parforhold, børn og familierel­ationer. Så har du noget på hjerte, er det god timing.

FISKENE 20/2-20/ 3

Din følende, intuitive side er i balance med dine rationelle tankeproce­sser, og det giver dig præcis opfattelse­sevne. Du har derfor nemt ved at læse andre og kan hurtigt vurdere enhver situation. Det gør dig socialt meget smidigt og vil gøre din dag sjov, hyggelig og åben.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark