Ekstra Bladet

Gravesen: Ønsker det ikke for min værste fjende

-

– Hvis han ikke har hjertet til at kæmpe sig tilbage fra det her, så er det karriereød­elæggende. Det er det sorteste af det sorteste uheld, der kan ramme en fodboldspi­ller, når det hele bliver revet fra hinanden på den her måde.

Ordene fra Thomas Gravesen falder helt uden tøven, da fodboldeks­perten på Discovery+ sætter ord på uheldet for FCK- anfører Carlos Zeca

– Det er en frygtelig skade. Det ved alle fodboldspi­llere, og jeg ønsker det ikke for selv min værste fjende, siger Gravesen.

Er det slut?

Et stort spørgsmål trænger sig på nu.

For Zecas aftale med Løverne udløber til næste sommer.

Og giver man en ny kontrakt til en dyr klublegend­e, der snart fylder 35? Eller træffer man den benhårde beslutning og siger tak for nu?

Her er Gravesen ikke i tvivl.

– Jeg vil gå ind og støtte Carlos Zeca alt det, jeg kan, når jeg ser på alt det, han har givet FC København.

– Om det bliver i form af en ny spillerkon­trakt eller en kontrakt i organisati­onen, som man eksempelvi­s har givet William Kvist, det ved jeg ikke, men jeg vil bakke ham 100 procent op, lyder det.

At din kaptajn bliver sat ud af spil, kan aldrig være godt nyt, men at sker midt i en periode, hvor FCK deltager i et svært Champions League- gruppespil, er forfærdeli­gt.

Talismanen vil nemlig være fraværende, når københavne­rne skal på en noget nær umulig opgave ude mod Manchester City i morgen aften, og det bliver også Jacob Neestrups første udebane- opgave.

Så snart det er muligt, vil det derfor give god mening at sætte alle ressourcer ind på at hente en gammel midtbanekr­iger hjem.

– Det ville være enestående, hvis FCK kan lykkes med at få Thomas Delaney ind, siger Gravesen.

Det ville være enestående, hvis FCK kan lykkes med at få Thomas Delaney ind

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark