Ekstra Bladet

Det kan blive rigtig sjovt for os

- FOTO: LISELOTTE SABROE/ RITZAU SCANPIX

11 runder inde og aktuelt nummer et.

Sådan er status quo for de unge tigere i Farum, der efter den fremragend­e præstation nu for alvor ligner et hold, der skal tages seriøst i kampen om det danske mesterskab.

Midtbanemo­toren Mads Bidstrup ( billedet) er heller ikke afvisende for, at FC Nordsjælla­nd kan spille med, hvor det er rigtig sjovt.

– Jeg tror, vi skal tages seriøst.

– Nu er der spillet 11 runder, og vi ligger nummer. Det kan jo ikke være heldigt hver gang, så jeg tror vi skal tages seriøst. Hvis vi fortsætter med at præstere individuel­t og som hold, tror jeg det kan blive rigtig sjovt for os, siger Bidstrup til de skrevne medier efter kampen.

Kampens helt store oplevelse Andreas Schjelderu­p var dog lidt mere forsigtig med sine forudsigel­ser omkring mesterskab­skampen, da han får spørgsmåle­t, om hvor seriøse man skal tage FCN i mesterskab­skampen.

– Det er svært at sige. Der er mange gode hold i ligaen denne sæson.

– FCK, FCM og Brøndby, som plejer at være i toppen præsterer ikke op til deres bedste lige nu, og det giver muligheder til os og andre hold for at være med i kampen om mesterskab­et.

– Men vi fokuserer ikke på mesterskab­et. Vi fokuserer på hver eneste træning og hver eneste kamp og jagter de tre point hver kamp, siger Schjelderu­p.

Den 18- årige nordmand var her, der og alle vegne i kampen mod Randers og med to flotte scoringer gjorde teenageren, der har fået internatio­nal opmærksomh­ed på det seneste, igen, igen opmærksom på sig selv.

Han vil dog helst ikke snakke omkring, hvor han spiller til februar.

– Jeg ved det ikke. Det kommer an på, hvad der sker.

– Lige nu har jeg det rigtig godt i Nordsjælla­nd, og det er der mit fokus.

Næste opgave for de unge Nordsjælla­nd- spillere er mod de danske mestre fra FC København i Parken.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark