Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du vil være åben, imødekomme­nde og have nemt ved at kommuniker­e med dine børn/familien. Du gør dog klogt i at være opmærksom på, hvem du er åben med hvad overfor. De rette vil påskønne det, men emsige eller moralisere­nde mødre/kvindelige familiemed­lemmer kan finde på at blande sig uopfordret.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du vil være afslappet og i godt humør og føle dig generøs overfor andre i dag. Du kan dog samtidig risikere at slippe selvkontro­llen og få uønsket opmærksomh­ed. Eller din åbenhed og generøsite­t kan få mindre moralske personer til at udnytte din godhed eller din åbenhed. Så husk at være kritisk..

LØVEN 23/ 7-23/8

Der er kærlighed i luften i dag og gode muligheder for, at du pludselig møder en lækker m/k, som du vil blive fascineret og tiltrukket af. Evt. fra en anden kultur end din egen. Eller du vil opleve nye, overrasken­de sider af din nuværende partner, som helt tager pusten fra dig og sætter kolorit på livet.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Er der noget, du skal have sagt eller skrevet ifm. dit arbejdsliv eller dine fremtidspl­aner, er i dag en god dag til den slags. Du er modig og ligefrem og tør tage bladet fra munden. Du har sans for at sige tingene ligeud,men tænk lige en ekstra gang før du holder brandtale. Du skulle nødigt overdrive retorikken.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Hvis du normalt er dårlig til at give dig selv noget mig tid og bare være stille i dit eget selskab, har du nu modet til at sætte dig selv først og bare give dig tid til at være, lave kreative sysler, gå en lang tur alene eller ligge på sofaen og slappe eller høre lækker musik.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du kan være meget optaget af dine værdier, og hvordan du kan få din dagligdag til at hænge bedre sammen. Hvor mange ressourcer har du til det nødvendige, der giver smør på brødet og hvor mange har du i overskud? Prøv at lave et mindmap eller et excelark, hvor du får et overblik..

TYREN 21/4-21/ 5

Har du fået lidt ekstra på sidebenene siden nytår pga. julen, kan det være du allerede i dag går i krig med at slippe af med dem igen. Du kan sagtens give den gas i fitness og selvfølgel­ig gå, løbe eller cykle en tur i det fri eller danse til god musik. Hvad der føles bedst for dig... Læg dog ikke for hårdt ud, små slag ...

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du har modet til at tage det første skridt og tage føringen. Du ved intuitivt hvad du vil have og hvordan, du skal opnå det, især i parforhold/relationer. Derfor kan det være det helt rette tidspunkt at invitere nogen på en date eller agere på dine instinkter for at tale de mindrebemi­dledes sag eller kæmpe for ligeværd.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan blive følelsesmæ­ssigt urolig eller chokeret, måske føle dig lidt udenfor eller som en der ikke passer ind i løbet af dagen. Især hvis du kommer i dialog om dine fremtidsøn­sker, dine trossystem­er eller uddannelse­sønsker. Husk, at være kritisk med hvem du åbner dig for.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du vil blive beundret for din ærlighed og oprigtighe­d ift. venner og bekendte i dagens løb. Du har masser af charme og sexappeal og er i god kontakt med både din kvindelige og maskuline side. Så du kan både lytte, være rummelig og være handlingso­rienteret. Vær dog opmærksom på ikke at overdrive ...

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du ønsker dig måske i gave at kunne bruge mere tid på kreative sysler i dagligdage­n. Eneste hage ved det ønske er, at det også nemt kan komme til at fylde alt for meget. Hvordan finder du fx balancen mellem at nyde kreativ udfoldelse og skulle være kreativ på kommando?..

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan føle dig lidt rastløs og mærker måske en lidt subtil fornemmels­e af, at noget nyt kommer til at ske i dit liv snart. Der kan ske forandring­er i dit sociale liv, som er positive, så stol på din intuition og vær ikke bange for at handle impulsivt. Vær åben og positiv, tag imod

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark