Ekstra Bladet

Sådan opstod kæmpegælde­n

-

Den økonomiske tvist mellem grevinde Alexandra og hendes eksmand, Martin Jørgensen, er den seneste uge blevet rullet ud for offentligh­eden.

Hvordan Martin Jørgensen gennem sit ni år lange forhold til grevinde Alexandra opbyggede milliongæl­den til hende, kan Ekstra Bladet nu løfte lidt af sløret for gennem et interview med grevindens presserådg­iver, Helle von Wildenrath Løvgreen.

– Hvordan kunne grevinde Alexandra blive snydt sådan af Martin Jørgensen?

– Ved at stole på sin ægtefælle, som man forhåbentl­ig gør i et ægteskab. Han havde lovet at påtage sig ansvaret for familiens økonomi, men han sagde et og gjorde noget andet, siger hun og minder om, at tiden dengang var en anden.

Det var før e- boks og netbank. Pengesager blev primært klaret med gammeldags post i postkassen.

Den med nøglen havde adgang til regninger, rykker og vigtige papirer. Og det ansvar havde Martin Jørgensen altså påtaget sig.

Korthuset væltede

– Hvordan opdagede grevinden, at der var rod i den økonomi, hendes daværende mand skulle holde styr på?

– Fordi korthuset pludselig væltede. I et rystende omfang!

– Hvor stor en del var økonomien årsag til, at parret blev skilt tilbage i 2015?

– Det var årsagen! Folk kan blive skilt eller lade være på grund af utroskab. Men bedrageri kan de færreste ægteskaber holde til.

Da skilsmisse­n i 2015 blev offentligg­jort, lød meddelelse­n fra grevinde Alexandra som følgende:

– Vi har ikke de samme værdier længere, og jeg kunne ikke se os have en fremtid sammen. Når man kan se, at der ikke er en fælles fremtid, og at der er nogle grundværdi­er, vi alle sammen har i et ægteskab, der bliver for forskellig­e, så er man nødt til at tage det op til revision, lød forklaring­en på bruddet dengang fra Alexandra.

 ?? FOTO: MARTIN LEHMANN ?? Martin Jørgensen har helt tæt med den kongelige familie. Blandt andet til grevindens ældste søns konfirmati­on.
FOTO: MARTIN LEHMANN Martin Jørgensen har helt tæt med den kongelige familie. Blandt andet til grevindens ældste søns konfirmati­on.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark