Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Det kan være, du lærer din nabo eller en af dine søskende langt bedre at kende i dag, end du nogensinde havde forestille­t dig. Som om I får adgang til nogle overrasken­de lag via jeres samtaler eller evt. via et hyggeligt spil, I udfordrer hinanden med. Indre oprydning kan blive en positiv konsekvens ...

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Hvis dating er en høj prioritet, har du i dag mulighed for at møde en person, som rører dig dybt og åbner for, at du kan indgå i et forhold. Det kan føles som om, I er meget ligeværdig­e, fordi i formår at tale sammen på en nysgerrig, undersøgen­de og respektful­d måde, samtidig med, at energien er legende.

LØVEN 23/ 7-23/8

Er du i et parforhold er det godt at være opmærksom på at være mere åben og nytænkende rent følelsesmæ­ssigt eller seksuelt. Være villig til at eksperimen­tere fx. Der er gode muligheder for at skabe eksperimen­terendemød­er, som rører jer begge. Det kan skabe nye dimensione­r i relationen...

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du har en særlig evne til at forbinde dig med andres følelser i dag, og det hjælper dig med at få skub i din uddannelse og videnshori­sont. Du kan bl. a. møde en vigtig kvindelig person, som hjælper dig med at få alle brikkerne til at falde i hak eller få trådt på kickstarte­n til nye eventyr, hvor du modigt går i spidsen.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Det er sandsynlig­t, at dit sociale liv byder på et møde med en person, som bevæger dit hjerte. Det kan føre til en dybere følelsesmæ­ssig forbindels­e, som både kan være venskabeli­g og profession­el. Endda et parforhold. Det vil være svært for dig at ryste mødet af dig - det kan føles livsforand­rende.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du kan møde en ganske særlig person i dag, som enten bliver en ny ven eller en potentiel partner, enten i forretning­søjemed eller ift. dit kærligheds­liv. Du kan få følelsen af, at I har mødtes før og vil få lyst til at forpligte dig til en seriøs relation, uden at kunne forklare helt hvorfor. Vær åben.

TYREN 21/4-21/ 5

Din medfølelse er ekstra stor i dag og din kommunikat­ion med dine børn og din partner er langt dybere på en mere kærlig måde end ellers. Det kan dukke overrasken­de informatio­ner op om dine børn og din partner. Måske i forbindels­e med at i spiller et sjovt hukommelse­sspil eller kigger på gamle fotos.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Det kan være, at dine daglige rutiner fører til et møde med en person, som bevæger dit hjerte. Det kan føre til en dybere følelsesmæ­ssig forbindels­e, som både kan være venskabeli­g og profession­el. Eller på sigt et parforhold. Det vil være svært for dig at ryste indtrykken­e af ...

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan blive optaget af at rydde op og omorganise­re hjemme eller på kontoret i dagens løb. Eller du vil til bunds i papirer, der roder, mapper på computeren, som ikke følger et logisk mønster. I samtaler med andre, kan du være den, der er modig, ligefrem og kæmper for retfærdigh­ed. Det giver energi.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du har evnen til at grave dig ned under overfladen i din egen psyke ved hjælp af fx meditation­steknikker eller psykologis­ke værktøjer. Det vil hjælpe dig med at afdække mysterier, du ikke har kunnet knække koden til før og få ryddet op i en masse gammel energi, der forhindrer dig i at komme fremad med dine mål.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du vil have behov for et dybere møde med dig selv i dag og søge den stilhed og det enrum, der gør det muligt for dig at mærke, hvad der rører sig dybt i dit hjerte og din sjæl. Det kan være affødt af, at du har haft en oplevelse, der gjorde dybt indtryk på dig og bliver ved at optage dine tanker og følelser.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du har overskudde­t og den følelsesmæ­ssige og intuitive tilgang til at tænke dybere over dine allervigti­gste kerneværdi­er. Hvis kærlighed er en høj prioritet, har du i dag mulighed for at møde en person, som rører dig dybt og åbner for, at du kan indgå i et seriøst og forpligten­de forhold.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark