Ekstra Bladet

Startpris på 30.000 kroner

-

Ligesom på flow- tv kan virksomhed­er købe sig til reklamepla­ds på Louise Rindals Tiktok- kanal. Hun prøver at pakke reklamerne ind i sine eksisteren­de formater, så det ikke får karakter af trættende reklamepau­ser.

– Jeg har jo bare tænkt over, hvordan jeg gerne ville se en reklame på sociale medier, og det skal selvfølgel­ig være i mine følgeres ånd og ikke bare en, der sidder og siger: ’ Køb det her.’

Jeg har mange overvejels­er, i forhold til hvem jeg reklamerer for

Med over en million følgere er det heller ikke en billig omgang at få sit varemærke omtalt på Louise Rindals underholdn­ingskanal.

– Det kommer an på pakkeløsni­ngen, men jeg har en startpris på én video på 30.000 kroner.

Prisen kan dog sagtens blive højere. Det afhænger blandt andet af, hvor mange videoer der skal produceres, hvilke platforme de skal ud på, hvor mange rettighede­r afsenderen ønsker, og hvor længe den skal ligge der.

Til den del af butikken har Louise Rindal tilknyttet en manager.

Siger også nej

28. august sidste år meldte Destinatio­n Sydkystdan­mark ud, at de havde hyret Louise Rindal til at promovere Sydsjællan­d og Møn. Og 2. september kunne man så i et regionalt medie læse, at hun ’ faldt pladask for Sydsjællan­d’.

– Gør du dig nogen overvejels­er, når du bliver hyret og stiller dig op i et medie og fortæller, at noget er fantastisk?

– Ja, jeg har mange overvejels­er, i forhold til hvem jeg reklamerer for og mediet. Jeg vælger og vrager lidt, så det passer til mig og min person. Jeg har ikke lyst til at reklamere for noget, jeg ikke selv synes er fedt, vil anbefale eller bruge selv.

pro

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark