Ekstra Bladet

’Jeg var bekymret’

-

Det var ved at gå helt galt, da Holger Rune i starten af andet sæt i sin sejr i tredje runde af Australian Open måtte satse i en forhånd og vrikkede om på sin højre ankel.

Danskeren lå længe på jorden og vred sig i smerte, hvorefter han fik behandling på sidelinjen af både ankel og håndled.

– I starten var jeg selvfølgel­ig bekymret, fordi jeg vidste ikke rigtig, hvad der skete. Men selve vriddet på anklen var ikke særlig galt.

– Jeg faldt ned på min hånd. Lægen på banen sagde, at det ikke var farligt at spille videre med, så det gjorde jeg, siger Holger Rune, der lægger en dæmper på bekymringe­rne:

– Jeg har – 7- 9- 13 – aldrig haft en håndledssk­ade i mit liv. Men lægen sagde, det ikke var brækket eller noget farligt, så jeg fik lidt mere ro på og slappede af, siger han.

Kom sig hurtigt

Efter den uhyggelige episode var det heldigvis ikke til at se på danskeren, at han øjeblikke forinden havde fået lidt af et chok.

Han kom flyvende på banen igen, hvor han brød partiet og kørte sættet sikkert hjem.

– Når man slår sig, kan man mærke det. Men det gjorde ikke det store. Jeg kom stærkt tilbage lige efter det skete og spillede godt, siger han.

Holgers mor og manager, Aneke Rune, og hans trænere Lars Christense­n og Patrick Mouratoglo­u virkede derimod lidt mere nervøse for situatione­n.

De råbte gentagende gange ned til Holger Rune, men han havde ikke altid overskud til at svare.

– Der var så meget larm i arenaen så jeg hørte ikke halvdelen af det. Men jeg hørte Lars sagde, jeg kunne tage lidt is på i sideskifte­t, siger han.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark