Ekstra Bladet

De kan forsvinde

-

Med Yahya Nadranis kontraktop­hævelse og lejeaftale­n for Kasper Høgh i Norge, så har Thomas Bælum taget godt fat i oprydninge­n i Aalborg.

Der kan sagtens blive tale om yderligere lejeaftale­r for at slanke truppen, ligesom flere prominente navne kan vinke farvel til Nordens Paris.

Josip Posavec

Den kroatiske keeper blev ikke den arvtager efter Jacob Rinne, som Inge André Olsen havde håbet på.

Et meget svingende niveau, skader og problemer med motivation­en har præget AaB- tiden, og selv om meldingen fra Nordjyllan­d er, at Posavec konkurrere­r på lige vilkår med Sander og Mantl, så arbejdes der på at finde en køber i kulissen.

Kilian Ludewig

Den tyske wingback har storskuffe­t under sit lejeophold fra RB Salzburg, og selv om det ikke umiddelbar­t ligger til en ophævelse af aftalen, så er der næppe nogen idé i for østrigerne at have Ludewig rendende i Aalborg, når han er tredjevalg på backs.

Milan Makaric

Den tunge serbiske frontløber er ikke en mand efter Erik Hamréns hoved. ’ Attitud’, skriger svenskeren igen og igen på Hornevej, men indstillin­gen på træningsba­nen er ikke Milan Makarics styrke ...

Planen i Aalborg lå ellers klar i sommer. Den serbiske angriber skulle have masser af spilletid i efteråret og så skydes afsted i en milliontra­nsfer til Kina. Det skulle Inge André Olsens netværk sørge for. Nu er den plan røget i vasken for at skrive det mildt ...

Der er dog ikke helt dødt omkring Makaric, der scorede 25 mål i 38 kampe for Radnik Surdulica i 20/ 21sæsonen. Sådanne sats glemmes aldrig i et marked, der skriger på målslugere.

Bælum og co. skal dog ikke forvente et banebryden­de salg – mindre kan også gøre det med Makaric ...

 ?? FOTO: RENÉ SCHÜTZE ?? Milan Makaric har ikke fået mange ben til jorden i AaB siden Erik Hamréns ankomst.
FOTO: RENÉ SCHÜTZE Milan Makaric har ikke fået mange ben til jorden i AaB siden Erik Hamréns ankomst.
 ?? FOTO: RENÉ SCHÜTZE ?? Det kan være, Josip Posavec har sagt ’det er min, gutter’ for sidste gang på Aalborg Stadion.
FOTO: RENÉ SCHÜTZE Det kan være, Josip Posavec har sagt ’det er min, gutter’ for sidste gang på Aalborg Stadion.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark