Ekstra Bladet

LEO TÆT PÅ DØDEN FLERE GANGE

Leo fra den ikoniske duo Sussi & Leo har været indlagt længe og været tæt på at dø flere gange. Han indstiller derfor karrieren på ubestemt tid

- JOSEPHINE NEDERGAARD EMMA BUSK

– Jeg har fået at vide tre gange den seneste måned, at Leo sandsynlig­vis ikke overlever det her, og alligevel er han kommet tilbage.

Sådan lød det fra Sussi Nielsen, da hun mandag formiddag kunne fortælle først til Se og Hør og siden til Ekstra Bladet, at hendes mand og musikalske partner, Leo Nielsen, er så alvorligt syg, at han må indstille karrieren på ubestemt tid.

Leo har siden efteråret døjet med tarmslyng, og det har på tidspunkte­r været så slemt, at lægerne fortalte Sussi, at hendes mand nok ikke ville overleve.

– Folk kom også for at tage afsked med ham. Men så sad han alligevel op, da de kom, og det var jo dejligt, fortæller Sussi.

Indlagt flere gange

Leo har siden december skiftevis været hjemme og indlagt på hospitalet, og i starten af januar blev han udskrevet igen. Der gik dog kun 14 dage, før han måtte tilbage på hospitalet.

– Han havde lige noget i starten af november, hvor vi desværre måtte aflyse en koncert i Aalborg, fordi han kastede op. Men det gik så i sig selv igen. Så var vi lige ude og spille i starten af december, og så gik det helt galt, siger Sussi og tilføjer:

– Den her gang fik de ordnet det uden operation, han fik sådan en ballon ind. Så nu går jeg og er spændt på, om han får mere tarmslyng.

Det er ikke første gang, Leo har kæmpet med helbredet. Tilbage i 2016 brækkede han hoften i en ulykke og fik efterfølge­nde skiftet hele hoften. Leo har dog siden været plaget af smerter omkring operations­såret på hoften, og det er også derfor, han ofte ses med krykker.

Selvom det også denne gang er en smertefuld omgang, han går igennem, er han ved godt mod trods omstændigh­ederne.

– Jeg har lige snakket med ham, og han sagde ’ jeg kommer nok ikke hjem i dag’, men han længes efter at komme hjem, for han keder sig, siger Sussi, der har været ved sin mands side på hospitalet under hele forløbet.

Folk kom også for at tage afsked med ham. Men så sad han alligevel op, da de kom, og det var jo dejligt

Jeg har lige snakket med ham, og han sagde ’ jeg kommer nok ikke hjem i dag’, men han længes efter at komme hjem

 ?? PRIVATFOTO ?? Leo har siden efteråret døjet med tarmslyng, og det har på tidspunkte­r været så slem at lægerne fortalte Sussi, at hendes mand nok ikke ville overleve.
PRIVATFOTO Leo har siden efteråret døjet med tarmslyng, og det har på tidspunkte­r været så slem at lægerne fortalte Sussi, at hendes mand nok ikke ville overleve.
 ?? FOTO: JANUS NIELSEN ?? Sussi og Leo har optrådt som duo siden 9. klasse og danner også par i privatlive­t.
FOTO: JANUS NIELSEN Sussi og Leo har optrådt som duo siden 9. klasse og danner også par i privatlive­t.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark