Ekstra Bladet

KAMPENKORT

- Holgers niveau

Det er svært at være rigtig kritisk, når Holger Rune holder sin seedning og taber til en af de bedste i verden. verden.

Alligevel Alligevel sidder sidder man man tilba tilbage med følelsen af, at det det her her kunne kunne være være blevet blevet til så meget mere.

❘ ❘ første første sæt sæt spillede spillede dans danskeren med en tilbagehol­denhed, holdenhed, som som vi vi sjælden sjældent ser fra ham.

Han Han servede servede forsigtigt, forsigtigt, og og vi så næsten ikke prøver ver på på den den kraft, kraft, som som hans hans forhånd besidder.

Danskeren Danskeren fik fik dog dog løftet løftet s sit niveau gevaldigt. Flere re server server ramte ramte over over 200 200 ki kilometer i timen, og til tider tider udspillede udspillede han han sin sin rus russiske modstander.

Han Han pakkede pakkede forsigtigh­ed forsigtigh­eden sammen og viste, hvorfor hvorfor han han anses anses som som et et a af de absolut største talenter lenter i i tennisverd­enen. tennisverd­enen.

Desværre Desværre for for Holger Holger Rune Rune var han oppe imod en modstander, modstander, der der ikke ikke giver giver ved dørene, og til sidst endte endte det det med med at at være være et et r rent lotteri om, hvem der der vandt. vandt.

Holgers Holgers humør humør

Det Det endte endte med med at at blive blive lidt lidt af en mental kamp mellem mellem Rune Rune og og Rublev. Rublev.

Danskeren Danskeren tabte tabte det, det, der der må have været et frustreren­de strerende første første sæt, sæt, uden uden at lade sig slå ud – og i andet andet sæt sæt så så det det ud ud til, til, at at H Holger ville vinde den mentale mentale kamp. kamp.

Rublev Rublev blev blev voldsomt voldsomt fru frustreret og brokkede sig adskillige adskillige gange gange ud ud til til sin sin b boks. Holger Rune derimod imod virkede virkede iskold iskold og og ryste rystede hurtigt de frustratio­ner tioner af af sig, sig, der der måtte måtte vær være.

Men Men da da danskeren danskeren blev blev b brudt i tredje sæt, begyndte gyndte filmen filmen at at knække knække fo for teenageren.

Han Han var var pludselig pludselig meget meget frustreret og lod til at fjerne fjerne fokus fokus fra fra kampen kampen og og ud til sin spillerbok­s, hvor hvor der der var var lige lige lovlig lovlig mege meget kommunikat­ion.

Rublev Rublev udnyttede, udnyttede, at at Hol Holger Rune var en smule fraværende, fraværende, og og kørte kørte stens stensikker­t sættet i land.

❘ ❘ fjerde fjerde og og femte femte sæt sæt var var Holger Rune igen tilbage ge i i det det rigtige rigtige mindset, mindset, me men desværre var skaden allerede allerede sket. sket.

Dagens es

Jeg Jeg har har nævnt nævnt det det før, før, men men hold nu op, hvor har Holger Holger Rune Rune stor stor opbaknin opbakning her i Melbourne. Selvom Selvom Rod Rod Laver Laver Arena Arena langtfra var fyldt denne sommerefte­rmiddag, sommerefte­rmiddag, så så va var støtten til danskeren ikke ikke til til at at tage tage fejl fejl af. af.

Næsten Næsten ved ved hver hver paus pause forsøgte publikum at opmuntre opmuntre danskeren danskeren m med ’ let’s go, Holger, let’s let’s go’. go’.

□n □n enkelt enkelt gang gang for forsøgte en tilskuer den samme samme hymne hymne me med Andrey Rublev, men det det havde havde på på inge ingen måde nogen gennemslag­skraft. nemslagskr­aft.

Det Det kan kan godt godt v være, at Holger Rune tabte tabte kampen kampen – – men han vandt de australske australske hje hjerter.

Dagens out

Vores Vores frygt frygt blev desværre bekræftet. tet.

Holger Holger Runes styrt i sidste kamp kamp virkede vi desværre til at hæmme hæmm ham en hel del – mest mest bemærkelse­sværdigt b i kampens kamp første sæt.

❘sæ ❘sær i serverne og forhånden den var det tydeligt, at dan danskeren holdt sig tilbage. Om Om den forsigtige tilgang var var et et sik sikkerheds­hensyn eller bare bare var, var, fordi fordi han skulle spille sig varm, varm, er er ikke ikke til til at at sige. s

Men Men var var han han kommet kom ud af starthulle­rne ne med med samme samme energi e i første sæt som i andet, andet, så så kunne kunne d det være blevet en helt anden anden kamp. kamp.

Skaden Skaden blev blev d desværre afgørende. Og hvor hvor er er det det dog dog bare ærgerligt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark