Ekstra Bladet

’ HELT HÅBLØST’

KOKS I KALENDEREN: Enock Poulsens titelforsv­ar af EBU- titlen er rykket for fjerde gang, og nu klager boksepromo­tor Bettina Palle til EBU over franskmænd­ene

- MADS GLENN WEHLAST

Jeg har på forhånd ikke de store forhåbning­er om, at EBU ser vores vej

4. februar er datoen, hvor Enock Poulsen efter planen skulle forsvare sin EBU- titel mod den franske mester Franck Petitjean på fransk grund.

Men det bliver ikke til noget. Kampen blevet flyttet - igen. Og det er nu fjerde gang, kampen får ny dato.

Fjerde flytning

Det skaber store frustratio­ner hos boksepromo­tor Bettina Palle, der nu har tænkt sig at sende en officiel klage til EBU, European Boxing Union

– Det er stærkt utilfredss­tillende, at kampen nu bliver flyttet for fjerde gang. Derfor retter vi nu en klage direkte til EBU, siger boksepromo­tor Bettina Palle til Ekstra Bladet.

285.000 kr. for kampen

Siden førte det til, at franskmænd­ene klagede til EBU over kampledere­n.

De fik medhold, fik tildelt en rematch og vandt siden purseoffer 13. september, da de bød 38.000 euro ( 285.000 kr.). Dermed bød de få tusind kroner mere end Bettina Palle for rettighede­rne til at arrangere kampen.

Ikke de store forhåbning­er

Parterne aftalte først 25. november som kampdato, det blev siden flyttet til 17. december. Siden kom en ny flytning til 4. februar.

– Nu har vi fået besked på, at kampen kan blive bokset enten 18. eller 25. marts. Det er håbløst hele tiden at flytte kampen, fordi det også påvirker Enocks forberedel­ser.

– Men med alle de flytninger kommer der desuden ekstra udgifter til blandt andet sparringsp­artnere, fordi det påvirker Enocks forberedel­ser, forklarer Bettina Palle, der håber at blive positivt overrasket over henvendels­en til EBU.

– Jeg har på forhånd ikke de store forhåbning­er om, at EBU ser vores vej. Men jeg synes, vi er forpligted­e til at klage, når en kamp for fjerde gang får ny kampdato, siger Bettina Palle.

Enock Poulsen står med en rekordlist­e på 12 sejre i 12 kampe.

Kampen skal efter planen bokses i Créteil, der er en forstad til Paris.

Enock Poulsen vandt EBU- titlen tilbage i april på Frederiksb­erg, hvor han pointbesej­rede franskmand­en med 3- 0 efter en meget tæt kamp.

Men det bliver ikke til noget.

Kampen blevet flyttet – igen. Og det er nu fjerde gang, kampen får ny dato.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Enock Poulsen måtte kæmpe og slås for at vinde EBU- titlen i april. Han skal nu forsvare den i marts. Boksepromo­tor Bettina Palle har klaget over, at kampen nu er flyttet for fjerde gang. Flytterod
FOTO: LARS POULSEN Enock Poulsen måtte kæmpe og slås for at vinde EBU- titlen i april. Han skal nu forsvare den i marts. Boksepromo­tor Bettina Palle har klaget over, at kampen nu er flyttet for fjerde gang. Flytterod

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark