Ekstra Bladet

FREDRIK FIK STYR PÅ SEXLIVET

-

Et godt samliv har altid været vigtigt for 64- årige Fredrik. Derfor ramte det ham hårdt, da han begyndte at få problemer med sin udholdenhe­d i soveværels­et. Lysten var væk, og han kunne ikke genkende sig selv. Fredrik satte sig for at finde en løsning – og den blev mere naturlig, end han kunne have håbet på. Fredrik vidste godt, at mange mænd får problemer med rejsning og udholdenhe­d, når de bliver ældre. Han havde bare aldrig forestille­t sig, at det ville ramme ham selv. Men da han skadede sin skulder, udløste det en masse ting, som gjorde det svært at opretholde det høje tempo.

Fanget i en negativ spiral

- Jeg var bare enormt træt og energiforl­adt hele tiden, og det påvirkede alle dele af mit liv, fortæller Fredrik. Men det var i soveværels­et, at han bemærkede den største forskel. - Min fysiske formåen var ikke, som den plejede. Jeg var utilfreds med den udholdenhe­d... eller rettere mangel på udholdenhe­d, jeg havde i sengen. Lysten var pist væk. Jeg følte mig helt… tom.

Der gik ikke længe, før jeg begyndte at mærke ting og sager

Det var en svær tid for Fredrik, både fysisk og mentalt. Selvom dagligdage­n bugnede med sjove aktivitete­r, sugede problemern­e glæden ud af alting.

Naturens hjælpende hånd

- Jeg er en mand i min bedste alder, sagde jeg til mig selv. Det er nu, jeg virkelig bør give den gas og nyde livet, fortæller Fredrik, som hurtigt begyndte at lede eft er hjælp på internette­t. Pudsigt nok var det, da han søgte behandling for sin skulder, at han fi k et råd, der hjalp ham med sine andre problemer. Her hørte han nemlig om ginsengs eff ekt på udholdenhe­d og energi, og den naturlige ingrediens vakte øjeblikkel­igt Fredriks interesse: Han gik på jagt eft er et plantebase­ret præparat. - Da jeg fi k øje på Wellvitas annonce for Virizil, var jeg totalt hooked. Det lignede lige noget for mig og havde desuden ginseng på ingrediens­listen. Jeg bestilte en pakke med det samme… Og jeg blev ikke skuffet. Der gik nemlig ikke længe, før jeg begyndte at mærke ting og sager.

Fik energien og udholdenhe­den tilbage

- Energien og lysten vendte stille og roligt tilbage, uge efter uge. Det var som om, at jeg fi k mig selv igen. Det var en fed fornemmels­e, siger Fredrik. Siden han begyndte på Virizil, er hans morgener blevet behagelige­re, og han vågner op med glæde i kroppen. Klar til dagen og opfyldt af energi. - Det føles normalt igen. Du ved, når man lige er vågnet om morgenen… Ja, en mand forstår nok præcist, hvad jeg mener, griner Fredrik. Han har allerede anbefalet Virizil til mange af sine bekendte og håber, at de kan få lige så stor glæde af de naturlige ingrediens­er. - Hverdagen er blevet sjov igen. Jeg kan da afsløre, at samlivet kører som det skal, afslutter Fredrik med et glimt i øjet, smilende og tilfreds.

 ?? ??
 ?? ?? Da Fredrik fik problemer med sexlivet, kastede det en skygge over hans hverdag.
Da Fredrik fik problemer med sexlivet, kastede det en skygge over hans hverdag.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark