Ekstra Bladet

JEG HAR SÅ MANGE SPØRGSMÅL

DOBBELTDRA­B: Kæresten til den 49- årige kvinde, som formodes at have dræbt sine piger på 11 og 14 år og derefter sig selv, står tilbage med dyb sorg og frustratio­n

- JENS ANTON HAVSKOV METTE FLECKNER

– Jeg var sammen med hende sidste onsdag. Og jeg snakkede med hende så sent som i fredags. Det her er så frygteligt og virker helt igennem urealistis­k.

Sådan lyder det til Ekstra Bladet fra den 55- årige kæreste til den 49- årige kvinde, som formodes at have dræbt sine to døtre C og M på 11 og 14 år for derefter selv at gøre en ende på sit liv.

Den frygtelige tragedie, som udspillede sig i weekenden på og ved familiens hjem, en rødstensvi­lla på Østervangs­vej i den lille landsby Vejrumbro øst for Viborg, har i sagens natur udløst knugende, stille sorg hos kæresten.

Chokbølger gennem byen

Og har sendt chokbølger gennem lokalsamfu­ndet, som rummer færre end 400 beboere.

Med andre ord et lokalsamfu­nd, hvor alle kender alle, og hvor man altid tager hånd om hinanden.

Men i dette tilfælde var det for sent at gøre noget.

For ingen havde fantasi til at forestille sig, at en eventuel personlig krise kunne føre så langt ud, at ofrene ikke alene involvered­e den 49- årige kvinde selv men også hendes to mindreårig­e børn, som hun ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r altid satte over alt andet og elskede over alt på Jorden.

’ Jeg er enormt påvirket’

– Jeg er enormt påvirket af det her. Hun var min kæreste, og jeg elskede hende meget, meget højt. Pigerne var mine bonusbørn. Der er så mange mennesker helt tæt på, som det her berører dybt, lyder det nøgternt men trist fra kvindens kæreste.

Han og den nu afdøde kvinde kendte hinanden gennem tre et halvt år.

En periode i 2022 holdt de en pause fra hinanden i deres forhold, men fra september fandt de igen sammen, fortæller han.

– Hvis jeg kunne have gjort noget anderledes, så havde jeg selvfølgel­ig gjort det. Men jeg ved ikke, hvad det skulle være. Jeg er bare umådelig ked af, hvad der er sket, siger han til Ekstra Bladet.

Hvis jeg kunne have gjort noget anderledes, så havde jeg selvfølgel­ig gjort det

Drev virksomhed sammen

Han, hans egne børn og den lille sammentømr­ede familie med mor og to døtre i Vejrumbro har ikke haft fælles adresse.

– Vi sås et par gange om ugen, når vi havde vores børn. Og så havde vi aleneweeke­nder sammen, fortæller han.

Den 49- årige kvinde, som blev uddannet folkeskole­lærer omkring årtusindsk­iftet og siden har bestridt en række forskellig­e jobs som blandt andet receptioni­st og administra­tiv medarbejde­r, lærervikar, terapeut og underviser, drev indtil efteråret 2021 privat virksomhed sammen med sin kæreste i Viborg.

Virksomhed­en kredsede blandt andet om hendes interesse for den mere spirituell­e del af tilværelse­n.

Afventer svar

Senest havde hun foden under eget bord med et rengørings­firma, som hun frem til efteråret i fjor drev fra hjemadress­en i Vejrumbro.

– Vi har kendt hinanden i tre et halvt år og dannede par gennem mere end to år. Det er klart, at jeg nu står tilbage med en masse ubesvarede spørgsmål. Og ligesom mange andre afventer jeg selvfølgel­ig også svar fra politiet om, hvad der egentlig er sket, siger hendes kæreste.

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? Uvirkeligt
Der var i aftes fakkeltog iVejrumbro for at mindes de dræbte piger og deres efterladte.
FOTO: ERNST VAN NORDE Uvirkeligt Der var i aftes fakkeltog iVejrumbro for at mindes de dræbte piger og deres efterladte.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark