Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Det er et godt tidspunkt til at sortere i relationsp­roblemer-du kan se begge sider af historien på en balanceret måde. Fordi du hviler mere i dig selv end ellers og er pænt tilfreds med livet og dets tildragels­er. Du er svær at smitte med dårlige vibes og formår at tage det meste roligt.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du går meget op i nære relationer og meningsful­de følelsesmæ­ssige forbindels­er. Det vil give dig den tilfredsst­illelse, du søger at få nye venner eller folk i dit lokalområd­e. Du er populær pga. din charme og venlighed og har selvtillid nok til at starte joint ventures og lignende gruppeakti­viteter.

LØVEN 23/ 7-23/8

Det kan blive en fredag, hvor du fortæller fængende historier eller bladrer i fotoalbums. Er der nogle børn, som har brug for lidt ekstra omsorg, er du også leveringsd­ygtig i det. Der er gang i fantasien, det høje humør og din evne til at fjolle og imitere sjove stemmer, præcis som børn elsker det.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Det er et ideelt tidspunkt til at nyde intimitet og romantik med din partner eller slå dig løs til en sjov fest i løbet af weekenden. Dit liv vil blive beriget gennem alle former for social kontakt, og især usædvanlig­e aktivitete­r kan være stimuleren­de for dig og pifte op på fridagene.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Nu hvor studiestar­ten er gået i gang, kan det være, du får tid til at tænke over nogle af dine relationer på det studie/ kursus, du følger. Måske vil du søge om at komme i gruppe med nogle, du har mere tilfælles med eller bedre kan samarbejde med .... du ønsker ihvertfald mere struktur og mere harmoni ..

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du er i humør til at snakke i dag og specielt bruge tid på chit-chat og almindelig sladder men du kan også tage formelle diskussion­er og løse strukturop­gaver. Det er også et godt tidspunkt til at snakke om familie og parforhold­sproblemer, fordi du er mere sensitiv og omsorgsful­d end ellers. Andre deler deres følelser.

TYREN 21/4-21/ 5

Andre vil opsøge dig for at dele deres værdier med dig. Du kan blive inviteret med ud at shoppe eller se et modeshow. Du er generelt populær og kan også berolige folk med din intuitive forstålse og ægte interesse. Forvent en hyggelig dag og større omgang med dine venner, kolleger og naboer.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Hvis der opstår gnidninger i familien eller hjemme hos dig selv ift. din partner formår du at bevare roen og gyde olie på vandene, så det hele falder på plads og harmonien genoprette­s. Det skyldes dit gode humør, din ro og at dit omsorgsins­tinkt er særligt stærkt idag. Du bliver alles klippe i stormen.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag er et godt tidspunkt til at sortere i nylige relationsp­roblemer på din arbejdspla­ds eller i familien, når det gælder strukturer for de daglige rutiner - hvem gør hvad, hvornår. Du er populær og bevarer roen. Du kan se begge sider af historien på en fair og balanceret måde, så I løser konflikter­ne sammen.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Alt hvad der er i forfald i dit liv, kan blive født på ny nu. Du kan også få skovlen under en dårlig vane eller afhængighe­d. Dit ubevidste er meget kraftfuldt, og selvom der kan komme stærke følelser på bordet ift. andre, har du god kontrol over både dine følelser og din adfærd.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du kan med god samvittigh­ed læne dig tilbage i dit eget selskab og nyde freden ved at være alene. Du har nemlig behov for at fordybe dig,planlægge og tage stilling til nogle kommunikat­ive problemsti­llinger, så du kan gøre op, hvordan du løser disse ift. mere flow i din videre karrierre eller målsætning.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan med god samvittigh­ed læne dig tilbage i dit eget selskab og nyde freden ved at være alene. Skulle du få ladet så meget op, at du genvinder lysten til at være social, kan du med ligeså stor sindsro række ud efter en ven eller invitere nogle få gæster til sammenkoms­t. ved at være alene.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark