Ekstra Bladet

Har været bud på dansk stjerne

- – Har der været konkrete bud på ham under VM? – Hvor længe kan I holde på ham? – Så først et salg i sommeren 2024? – Hvor meget skal I have for ham?

Der er grund til stor glæde i Gudme.

GOG har klækket endnu en superstjer­ne ud. Simon Pytlick har været fuldstændi­g suveræn ved VM, og i den fynske klub kan de godt mærke, at der er interesse for den danske komet.

– Ja, det er klart. Det er der grundlægge­nde set for mange af vores spillere. – Der er fokus på at finde den næste store stjerne i europæisk håndbold - også fra GOG, siger klubbens direktør Kasper Jørgensen til Ekstra Bladet.

– Vi ved selvfølgel­ig godt, at Pytlick ikke er blevet mindre værd efter VM.

– Under VM har der ikke været, men før VM lå der noget konkret, som vi har forholdt os til. Det blev ikke til noget. Det er færdigforh­andlet og blev ikke aktuelt.

– Vi har papir på ham til 2025, men det er nok utopi at tro, at han er i GOG så lang tid, men vi har da en forventnin­g om, at han spiller den næste sæson hos os.

– Det kunne sagtens blive aktuelt, uden at der på nogen måde er noget konkret. Der kigger vi også på, hvad spilleren vil, hvis vi står med det rette tilbud og en spiller, der vil noget andet.

– Hvis du ser, hvordan han spiller, og så lægger lidt til, så skal vi have det, siger Kasper Jørgensen med et stort smil.

Hurtigt blevet voksen

GOG- bossen sender masser af ros mod bare 22- årige Pytlicks måde at være på uden for halgulvet.

– Lige så sprudlende, han er på banen, lige så rar er han udenfor. Hans tilgang til livet er positiv og åbenhjerti­g. I hverdagen oplever vi en ung mand, der meget hurtigt er blevet voksen.

Han er ikke overrasket over Pytlicks niveau til

VM.

– Der er ingen tvivl om, at han har leveret på allerøvers­te hylde, men det gør han også hos os til daglig.

– Så ja, jeg havde forventet, at han også der ville brænde banen af, og hvis han så skal have lidt alligevel, så har han taget det en smule opad.

Får en klapsalve

Kasper Jørgensen har ikke kontaktet sin spiller under slutrunden.

– Nej, jeg lader dem passe sig selv. Indtil videre har de gjort det, som vi kunne forvente. Det er fra nu af, at de skal præstere og have lykønsknin­ger.

– Han skal nok få en stor pokal og en klapsalve, hvis de tager mesterskab­et, men jeg er fuld af beundring over det, han går over laver.

I aften skal Danmark forbi Spanien i VM- semifinale­n, hvis Pytlick skal se frem til en klapsalve fra sin klub- boss. Kampstart er klokken 18.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Den bare 22- årige landsholds­spiller har sjældent brug for at sidde ned. Det virker nærmest, som om han ikke kan blive træt.
FOTO: LARS POULSEN Den bare 22- årige landsholds­spiller har sjældent brug for at sidde ned. Det virker nærmest, som om han ikke kan blive træt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark