Ekstra Bladet

’Jeg gør det til ære for far’

PALLE ALENE I VERDEN: Det hele er lidt angstprovo­kerende, fordi jeg nu er helt alene med alt, men jeg skylder min far at lave det her stævne, siger Bettina Palle

- MADS GLENN WEHLAST

Bettina Palle kører den profession­elle boksebutik videre.

I hvert fald har hun nu planlagt det første stævne efter sin fars død i august.

4. marts i Musikteatr­et i Albertslun­d er Sara Mahfoud, Oliver Meng og Jacob Porsgaard på programmet sammen med fire- fem amatørkamp­e.

– Det er lidt angstprovo­kerende, at jeg nu står helt alene med alt. Jeg har ingen jeg kan spørge, siger Bettina Palle, der dog har arbejdet tæt sammen med sin far, bokselegen­den Mogens Palle, i mange år om de profession­elle boksestævn­er.

Har jubilæum i år

Om der bliver flere stævner ud over det foreståend­e i marts, er endnu ikke afgjort. Det må fremtiden vise. Men økonomien skal hænge sammen for boksepromo­toren.

– Jeg laver det her stævne til ære for min far. Det fortjener han. Jeg vil gerne bevise, jeg godt kan alene. Og så kan det godt være han synes jeg er dybt idiot at fortsætte. Omvendt tror jeg også, han er en smule stolt over, jeg nu laver det her stævne, siger Bettina Palle.

Bettina Palle kan i år også fejre 25- års jubilæum som promotor og manager.

– Jeg er ikke på helt bar bund. For jeg har stadig et stort netværk og mange udenlandsk­e kontakter, som jeg samarbejde­r med. Men det er meget specielt at arrangere det første stævne, hvor min far slet ikke er med mere, siger Bettina Palle.

Slås for tv- aftale

For at få forretning­en på skinner i fremtiden er det helt afgørende med en samarbejds­aftale med en tvpartner.

Mogens Palle havde TV 2 i starten af perioden, da han gjorde comeback som boksearran­gør i 2015.

Men siden den aftale ud

Jeg tager den økonomiske risiko med det her stævne, men det vil være svært at køre butikken videre, hvis det ikke lykkes at få en tv- aftale

løb har Palle- lejren ikke haft en fast tv- partner. Og det er en voldsom udfordring, hvis profession­el boksning skal have en permanent fremtid i Danmark.

– Jeg tager den økonomiske risiko med det her stævne, men det vil være svært at køre butikken videre, hvis det ikke lykkes at få en tv- aftale, pointerer Bettina Palle.

Mogens Palle fortalte i 2019, han har tabt hele 12 mio. kr. på profession­el boksning i løbet af en periode på fire år, siden han gjorde comeback.

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Bettina Palle laver sit første profession­elle boksestævn­e alene, når der er boksere på plakaten i marts. - Jeg gør det til ære for min far, siger hun.
FOTO: JONAS OLUFSON Bettina Palle laver sit første profession­elle boksestævn­e alene, når der er boksere på plakaten i marts. - Jeg gør det til ære for min far, siger hun.
 ?? FOTO: ANTHON UNGER ?? Legendaris­ke Mogens Palle er her ikke længere, men hans datter Bettina Palle vil nu arrangere et boksestævn­e til hans ære.
FOTO: ANTHON UNGER Legendaris­ke Mogens Palle er her ikke længere, men hans datter Bettina Palle vil nu arrangere et boksestævn­e til hans ære.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark