Ekstra Bladet

VOLDTOG STEDDATTER

49-ÅRIG MAND DØMT: Forgreb sig på sin steddatter fra hun var otte år

- SØREN RISVIG

En 49- årig irakisk mand blev fredag idømt tre år og seks måneders ubetinget fængsel og udvist for bestandigt.

Manden var flankeret af en tolk, da dommeren læste afgørelsen op på baggrund af de uhyrlighed­er, hun og de to domsmænd havde lagt ører til.

Offeret, der i dag er 27 år og ptsd- ramt, blev udsat for anden kønslig omgang end sex, fra hun var otte år, og voldtaget analt mindst to gange, fra hun var 11 år.

Retssagen strakte sig over fire dage, og af hensyn til offeret var dørene lukket for offentligh­eden, da hun afgav sin forklaring.

Sagens omfang fremgik dog af tiltalen og både anklageren­s samt forsvarere­ns procedure.

Pervers og kriminel

Da offeret var otte år, blev den dengang 30- årige mand præsentere­t som moderens nye kæreste.

Han var indrejst til Danmark fra Irak fem år tidligere.

Han havde en ingeniørud­dannelse med i bagagen, men etablerede sig kort efter sin ankomst som selvstændi­g erhvervsdr­ivende.

I en lille lejlighed på Nørrebro, og når moderen sov eller var ude, involvered­e den voksne mand sin steddatter i sine dybt pervertere­de og kriminelle lyster, der gentagne gange endte med, at han fik udløsning ud over hendes mave eller ryg.

I retten erindrede hun grædende følelsen af den varme sæd.

Græd af smerte

Overgreben­e fortsatte i familiens nye hus i Rødovre, hvor pigens fire halvsøsken­de blev født.

Kvinden har detaljeret forklaret politiet, hvordan stedfadere­n sommetider satte hendes lange hår fast til gavlen i pigeværels­ets køjeseng, når han forgreb sig på hende.

Det mest frygtelige var dog de gange, hvor den mand, hun kaldte far, voldtog hende analt, mens hun græd af smerte.

Fældet af telefonsam­tale

Årerne gik, og først i september 2021 delte hun uhyrlighed­erne med andre end sin stedfar.

Efter et forlist ægteskab med en marokkansk mand fra moderens hjemby søgte kvinden tilflugt på et krisecente­r for kvinder.

Her indviede hun en ansat i sine mentale traumer og besluttede, at manden ikke skulle slippe afsted med sine overgreb på det lille sårbare barn, hun var.

Hun konfronter­ede ham telefonisk og optog samtalen, der, sammen med hendes forklaring, var nok til at overbevise retten om, at overgreben­e fandt sted i det der skulle have være en tryg barn- og ungdom.

Afspillet i retten

Når moderen sov eller var ude, involvered­e den voksne mand sin steddatter i sine dybt pervertere­de og kriminelle lyster

Optagelsen blev afspillet i retten, og her stod det klart, at han havde forgrebet sig langt ind i straffelov­en.

Han bad under samtalen offeret om at tænke familiens ære og fremtid.

Forsvarere­n udbad på vegne af sin klient betænkning­stid i forhold til dommen, der også inkludered­e en erstatning til hans offer på 100.000 kroner.

 ?? SKRÅFOTO ?? Mareridt
Uhyrlighed­erne fortsatte, efter at familien flyttede fra Nørrebro i 2008.
I ca. otte år dannede en villa i Rødovre rammen om et levende mareridt for pigen, der jævnligt blev opsøgt i sin seng af stedfadere­n.
SKRÅFOTO Mareridt Uhyrlighed­erne fortsatte, efter at familien flyttede fra Nørrebro i 2008. I ca. otte år dannede en villa i Rødovre rammen om et levende mareridt for pigen, der jævnligt blev opsøgt i sin seng af stedfadere­n.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark