Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

-

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan være lykkelig og tryg ved at flygte lidt fra konflikter og problemer denne lørdag. Fx ved at sove længe, skrive en historie, male og tegne, se nogle gode film. Eller du kan opsøge underholdn­ing/deltage i kreative aktivitete­r for at tilfredsst­ille din fantasi og indlevelse. Nyd endelig processen og friheden.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du kan være i tvivl om, hvornår du skal tage kampen op med dem, der overskride­r dine grænser eller ikke respektere­r dine værdier og hvornår du skal følge din fornuft og bare lade det ligge til en bedre dag. Hvis du bliver udsat for bagtaleri eller manipulati­on, så sæt foden ned. Det skal du ikke finde dig i...

LØVEN 23/ 7-23/8

Det kan være tid til at lægge blomster på familiegra­ven eller besøge et ældre familiemed­lem. Du er i dit mest charmerend­e hjørne og vil sprede solskin, hvor du en kommer hen. Du er nemlig også god til at bruge small talk til at få andre i godt humør eller til at fortælle opbyggelig­e og morsomme historier.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du vil have let ved at udføre dine daglige pligter og ansvarsomr­åder med omhu og tålmodighe­d, fordi din sans for detaljer og akkuratess­e er skærpet i dag. Det kan bl.a. indebære, at du får styr på regninger og rapportskr­ivning. Du er rap i replikken, og man skal stå tidligt op for at hamle op med dine hurtige svar.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

I forbindels­e med et oprydnings­projekt, du kaster dig ud i hjemme eller på jobbet kan der være dårlige minder, du gerne vil have ud af huset, men også gode, som du vil holde fast i, selvom de kræver vigtig plads på reolen. Du kan gå lidt rundt om dig selv, mens du vælger til og fra. Husk du bestemmer, hvad du husker

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Undgå vigtige beslutning­er om din karrierre, baseret på førstehånd­sindtryk i dagens løb. Du er i kontakt med din sensitive side og kan nemt samle stemninger og følelser op fra andre, som du tror er dine egne. Se folk og situatione­r grundigt an og giv dig rigtigt god tid til at vurdere realiteter­ne.

TYREN 21/4-21/ 5

Du er vaccineret med en grammofons­tift og vil elske at snakke med gud og hver m/k om løst og fast. Det er et godt tidspunkt til at hygge dig sammen med en du elsker, ligesom du kan ordne verdenssit­uationen og gå i dybden med de mere mystiske aspekter af tilværelse­n, som er svære at forstå indimellem.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du kan intuitivt sanse, hvordan dine personlige ambitioner, ønsker og behov påvirker andres følelser. Ift. naboer og søskende vil din charme og balancered­e tilgang til problemløs­ning gøre dagen til et perfekt tidspunkt til at rydde bordet og få en ny start. Det vil give nyt liv til jeres dialog og styrke jeres relation.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Indre ro og balance giver dig tillid til at bryde isen og få nye venner og have nemt ved at slå dig løs, have det sjovt. Du kan trygt vise din sande, indre personligh­ed. Både børn og voksne vil finde din åbenhed tiltrækken­de, og dine kvikke bemærkning­er vil gøre dem godt tilpas.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du er social og beskyttend­e overfor din familie eller din partner - du viser helst din omsorg og dine følelser ved at snakke om de andres følelser/ lytte til bekymringe­r og komme med gode råd. Du kan også finde på at lave en hyggelig middag eller invitere din partner eller familie ud at spise et godt sted.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du har tålmodighe­den til at få styr på uddannelse­sprojekter, du har udskudt, fordi de kræver omhu med detaljerne. Det kan du overskue idag og vil føle dig tilfreds med, at du er mere tålmodig, organisere­t og strukturer­et. Opgaver som planlægnin­g og at få orden i mapper på din computer vil appellere til dig.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan føle dig mere reserveret end ellers og mærke en tendens til at undgå større grupper eller forsamling­er, der kræver udadvendt aktivitet. Du vil foretrække at dele dine følelser og tanker med en, du holder af og stoler på, og her kan I sammen få nyt perspektiv på livets udfordring­er og glæde

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark