Ekstra Bladet

Leos store ønske

Efter flere dages indlæggels­e er Leo fra Leo og Susi hjemme igen og for at få tiden til at gå, har han et stort ønske

- FREDERIKKE STAGE

Leo Nielsen, der er kendt som den ene halvdel af den musikalske duo Sussi & Leo, var i længere tid indlagt med tarmslyng, men nu er han igen vendt hjem til Sussi.

Efter at have optrådt i 51 år skal han vænne sig til at blive hjemme, når Sussi er ude og spille med den ny musikalske opsætning ' Sussi og drengene'. Efter indlæggels­en kunne Leo nemlig fortælle, at han har valgt at indstille karrieren.

Til TV 2 Nord fortæller Leo, at det bliver svært at få tiden til at gå, når han ikke længere kan tage med ud og optræde. Dog har Sussi lovet ham en hund, og helst gerne en stor grand danois, der kan underholde ham.

Sygdommen har taget på Leos stemme, og derfor kan han ikke længere tage med ud og spille, men selvom han er gået på pension, så kommer Leo bestemt ikke til at kede sig.

- Jeg har så mange andre ting, så det er ikke fordi, jeg kommer til at kede mig. Jeg har et par computerpr­ogrammer og nogle computersp­il, jeg gerne vil i gang med. Og så har jeg nogle romaner, jeg skal få til at hænge sammen, siger han til Mediet.

Ikke første gang

Leo skal fortsat tage sin medicin og løbende kontroller­es for at holde styr på den tydeligt svækkede Leo Nielsens tilstand. Ifølge Se og Hør har han endda fået en sygeseng med hjem fra kommunen.

Det er ikke første gang, Leo har kæmpet med helbredet. Tre gange på en måned fik hun at vide, at hendes ægtemand ville miste livet. Tre gange trodsede han lægernes forudsigel­ser. Tilbage i 2016 brækkede han hoften i en ulykke, og siden har han stort set været plaget af smerter fra operations­såret.

Jeg har så mange andre ting, så det er ikke fordi, jeg kommer til at kede mig

 ?? FOTO: PRIVATFOTO ?? Slut med at optræde
Efter flere dages indlæggels­e er Leo fra Sussi og Leo igen hjemme i privaten i Saltum.
FOTO: PRIVATFOTO Slut med at optræde Efter flere dages indlæggels­e er Leo fra Sussi og Leo igen hjemme i privaten i Saltum.
 ?? PRIVATFOTO ?? Leo i sygesengen på hospitalet.
PRIVATFOTO Leo i sygesengen på hospitalet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark