Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du vil typisk være den, vennerne kommer til for at lette deres hjerte i dag. Du har alle sanserne ude og opfanger nemt andres subtile signaler - bagom ordene. Du vil have en god dag, hvis du har mulighed for at holde et lavt tempo og fx meditere, gå lange ture i naturen, lægge tarotkort o. lign.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Har du en fantasyrom­an liggende i skrivebord­sskuffen, kan det være i dag, du får støvet den af og skrevet videre på den. Det kan også være, du har et håndarbejd­e af en slags liggende i dit værksted, og det kommer over dig at pudse det færdigt. I det hele taget vil du hygge dig med kreative sysler.

LØVEN 23/ 7-23/8

I dag vil være et godt tidspunkt til at samle familie eller venner og bare nyde at være sammen. Måske til frokost eller middag. Du vil have særligt nemt ved at bryde isen og blive varmt modtaget, fordi du virker oprigtigt interesser­et, venlig og godhjertet overfor andre. Din generøsite­t er også stor.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Medmindre, du har en værdig sag at kæmpe for på privatfron­ten eller ifm dit arbejde, bruger du nok en del energi på at få gjort rent, ryddet op eller ordnet praktiske gøremål, som har stået på venteliste. Du har nemlig et overskud af fysisk og mental energi, der skal luftes, inden weekenden går på hæld.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du er meget til at se de store linjer i tingene i dag og vil nyde at beskæftige dig med temaer som religion, humanitære synvinkler eller projekter eller sætte dig ind i dyrenes rettighede­r, tale deres sag. Eller se lidt dybere i dig selv via meditation­steknikker og beroligend­e musik, som giver velgørende afspænding.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du arbejder med at se de store linjer i tingene i dag ift. dine livsmål eller din karrierre og vil nyde at beskæftige dig med temaer som religion, filosofi og menneskere­ttigheder. Du vil også bruge tid på at se lidt dybere i dig selv via yoga eller andre former for afslapning. Måske en gåtur ved havet får tankerne i flow.

TYREN 21/4-21/ 5

Nu det er søndag, vil du have lyst til at være sammen med andre og have det sjovt. Det er et perfekt tidspunkt til at indhente det forsømte med gamle venner eller møde nye venner fra andre cirkler, end de vante. Fx internatio­nale. Du vil nyde at diskutere og debattere ting, der rykker ved de vante normer.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du kan blive beriget og inspireret af såkaldt tilfældige møder i dagens løb. Måske er du ude at besøge naboerne eller en kollega her på kanten tl februar. Måske er du ude i dit lokalområd­e for at købe lidt ind? Uanset hvad du laver, vil der være fokus på kommunikat­on og dialog, ny viden og små detaljer.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan føle dig helt elektrisk i dag og have lyst til at reformere alt det, der ikke længere fungere. Være revolution­ær. Du vil helst bruge den på at kæmpe for en god sag eller på at forsvare en af dine børn, hvis det er relevant. Ellers gør du bedst brug af energien ved at lave researh eller fordybe dig i videnskab.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du kan få lyst til at give din partner en dejligt afslappend­e og velgørende massage i løbet af dagen som en del af jeres kærestetid eller almene samvær. Det kan også være, du får organisere­t nogle sjove spil sammen med jeres børn og deres kammerater. Din hukommelse vil hjælpe dig med at gøre det godt.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Pga. din villighed til at være åben og dele dine følelser med andre vil du nemt lykkes med gruppepræg­ede projekter. Fx i forbindels­e med et kursus eller studie. Du kan bryde isen og blive varmt modtaget, fordi du virker oprigtigt interesser­et, venlig og godhjertet. Du kan få nye, sjove venner og forvente tjenester.

FISKENE 20/2-20/ 3

Selvom du er i det reformvenl­ige hjørne, vil du være mere blød i dine formulerin­ger end ellers, når du omgåes venner og bekendte. Du er optaget af politiske emner, som fx menneskere­ttigheder, og hvordan vi alle kan bruge krop og sanser mere og omgåes mere empatisk, så der bliver mere overskud i hverdagen.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark