Ekstra Bladet

’ I DE FØRSTE 63 ÅR AF MIT LIV VAR JEG 100 % MONOGAM’

Det kan godt være, at Grethe Nielsen igen havner i fast parforhold – men det bliver ikke på bekostning af swingerklu­bben

- JOAN PICKERING ( TEKST OG FOTO) redaktione­n@ eb.dksom

Grethe Nielsen har to længerevar­ende ægteskaber i bagagen. Men hun har – mildt sagt – ikke travlt med atter at havne i et fast parforhold.

– Jeg har da ikke fuldstændi­g lagt tanken om en ny, fast kæreste bag mig. Men så skal vedkommend­e dæleme også være speciel på den positive facon, og sker det endelig, så vil det aldrig blive på bekostning af klublivet, siger hun med henvisning til swingerhob­byen.

– For er der noget, der for alvor holder én til ilden – socialt som seksuelt – er det at møde og omgås ligesinded­e i alle voksne aldre, fortæller Grethe og føjer til:

– Naturligvi­s står jeg ved min alder. Og jeg kunne også med god samvittigh­ed være gået på pension nu. Men hvorfor dog smide så meget godt og dejligt og givende direkte i afløbet, når det positive vejer klart tungest i vægtskålen?

Aldrig under samme tag

– ❘ de første 63 år af mit liv var jeg 100 procent monogam og havde det egentlig også fint nok med det. Til gengæld havde jeg det ikke specielt fint med den rolle, jeg i begge mine ægteskaber næsten pr. automatik havnede i.

– Nemlig som hende, der sørgede for mere eller mindre alt på hjemmefron­ten. For sådan var det jo bare. Det var bare sådan, tingene udviklede sig, og et sådan forhold skal jeg aldrig mere havne i, slår Grethe fast.

– Så fint nok med en sød kæreste, jeg kan hygge sammen med på sofaen til en god film. Vi kommer bare ikke til at bo under samme tag. Det er jeg i dag alt for selvstændi­g til – og for glad for min solotilvær­else, siger Grethe. @eb.dksom Fint nok med en sød kæreste, som jeg kan hygge sammen med på sofaen til en god film

 ?? ?? Grethe gør sig umage med at leve i nuet. Mange skyder den 67- årige odenseaner til at være 10-15 år yngre, fortæller hun. Det gør godt for selvværdet, indrømmer Grethe.
Grethe gør sig umage med at leve i nuet. Mange skyder den 67- årige odenseaner til at være 10-15 år yngre, fortæller hun. Det gør godt for selvværdet, indrømmer Grethe.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark