Ekstra Bladet

FCK HENTER SVENSKER PROFIL:

FC København har hentet den svenske offensivsp­iller Jordan Larsson i Schalke 04 på en lejeaftale, der strækker sig resten af sæsonen

- ANDERS LARSEN

FC København fortsætter oprustning­en frem mod forårsæson­en i Superligae­n.

Denne gang har storklubbe­n fra Østerbro skrevet under med den svenske offensivsp­iller Jordan Larsson, der skifter på en lejeaftale, der strækker sig frem til sommer. Der er også en købsoption i aftalen, som FCK til sommer kan indløse.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Sportsdire­ktør Peter ’ PC’ Christians­en er godt tilfreds med nyerhverve­lsen.

– Det handler altid om kvalitet og potentiale i FCK, og Jordan har begge dele.

– Vi er overbevist­e om, at han hurtigt kan finde fodfæste hos os og blive et stort aktiv, og så har vi foråret til at se, hvordan vi fungerer sammen, inden vi tager stilling til, om vi skal forsætte samarbejde­t på længere sigt, siger Peter Christians­en på hjemmeside­n.

Hovedperso­nen selv ser frem til at tørne ud for løverne og varsler, at han kommer i god form.

– Jeg ser frem til at blive en del af holdet og klubben og vil arbejde hårdt for hurtigt at komme ind i tingene i FCK. Der er stadig en god periode frem mod første kamp i Superligae­n, så jeg kan lære spillestil­en og holdkammer­aterne at kende.

– Jeg slutter mig til holdet med det samme og ankommer i god form, så jeg er klar til at bidrage, så snart træneren ønsker det, siger Jordan Larsson.

Søn af ’ Henke’

25- årige Jordan Larsson er søn af den svenske legende Henrik ' Henke' Larsson, og skifter fra den tyske traditions­klub FC Schalke 04, hvor han mere eller mindre havde et miserabelt ophold med nul mål og assists i 12 kampe.

Den driblestær­ke offensivsp­iller, der oftest gør sig på kanten eller som angriber står noteret for syv landskampe for det svenske landshold.

Larsson er dermed københavne­rnes anden vinter- tilgang, efter de tidligere i januar hentede Diogo Goncalves i Benfica.

Vi er overbevist­e om, at han hurtigt kan finde fodfæste hos os og blive et stort aktiv

 ?? FOTO: JÜRGEN FROMME/ RITZAU SCANPIX ?? Klar til København
Jordan Larsson skiftede i sommer til Schalke 04, men har ikke haft nogen succes i storklubbe­n.
FOTO: JÜRGEN FROMME/ RITZAU SCANPIX Klar til København Jordan Larsson skiftede i sommer til Schalke 04, men har ikke haft nogen succes i storklubbe­n.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark