Ekstra Bladet

Var ’ hemmelig’ i årevis: Kæreste taler ud om første møde

- KASPER D. KOPPING

Han har haft hende gemt godt væk ovre i Los Angeles, den gode Sonny Fredie Pedersen, som siden 2009 har boet i USA og dermed i nyere tid ikke har været hverdagsko­st i spalterne hos de danske medier.

Men i sin egenskab af nyslået ' Vild med dans'- dommer blev han i efteråret 2022 pludselig højaktuel igen, og under danseprogr­ammet i fjor præsentere­de han endelig sin kæreste gennem 13 år, slovenske Nika Kljun.

De har været et fast par siden nytårsafte­n 2010, men er gået totalt under radaren, og mellem jul og nytår blev de så forlovet og skal nu giftes, efter at Sonny under en ferie til Fransk Polynesien friede til sin dansemuse. I den anledning har parret givet et stort interview til BilledBlad­et, og her fortæller de, at de allerede føler sig som et gammelt ægtepar. For de mødtes faktisk helt tilbage i 2008 ved en hiphop- konkurrenc­e i Blackpool i England - og sød musik opstod, beretter Nika Kljun, 35.

– Mine venner fortalte mig, at jeg skulle møde Sonny, og at jeg ville elske ham, fordi han er lige så alsidig som mig, og vores livsstil minder meget om hinanden. Hans forældre har en danseskole i Danmark, og mine forældre har en danseskole i Slovenien, siger Nika og fortsætter i samme citat:

– Så jeg mødte Sonny og tænkte med det samme, at han var anderledes og helt speciel, og at jeg gerne ville lære ham at kende.

Det var skæbnen, at vi skulle mødes. Hun arbejder til daglig - lige som Sonny - som profession­el danser og danseinstr­uktør.

Sonny Fredie Pedersen har tidligere fortalt, at han er klar til at stifte familie med flammen:

– Jeg vil rigtig gerne have børn, for jeg er familiemen­neske hele vejen igennem. Der har været nogle år nu, hvor jeg har tænkt, at jeg ikke er helt klar, fortalte han og uddybede, at det er gået op for ham, at der måske ikke findes et rigtigt tidspunkt – så hvorfor vente?

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Nika Kljun og Sonny bor til daglig sammen på en ranch ved L. A.
FOTO: RITZAU SCANPIX Nika Kljun og Sonny bor til daglig sammen på en ranch ved L. A.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark