Ekstra Bladet

JEG ER I CHOK

’Sigurds Bjørnetime’-værten fik sig en særdeles dramatisk søndag, da hans bil fuld af teater- rekvisitte­r både blev stjålet og fundet igen

- CAROLINE H. BILSTRUP JOSEPHINE NEDERGAARD

Det var en chokeret Sigurd Barrett der søndag morgen lavede et Facebook- opslag, hvor han bad danskerne om at hjælpe med at finde hans bil.

Lige for tiden turnerer musiker Sigurd Barrett nemlig land og rige rundt med sin teaterfore­stilling ’ Sigurd fortæller om naturviden­skab – Teaterkonc­ert for hele familien’.

Men natten til søndag var bilen, hvor hele teaterfore­stillingen er i, blevet stjålet fra en parkerings­plads i Brøndby.

– Jeg er i chok og helt vildt ked af, at nogen kunne finde på det. Mange af tingene har ikke værdi for andre end os, så det er virkelig meningsløs­t, fortalte Sigurd Barrett til Ekstra Bladet.

– Jeg appellerer til hele det danske folk om at holde øje med den, fortsatte han.

Ikke nok med at bilen var blevet stjålet, var Sigurd Barrett og holdet bag også oppe imod tiden, for allerede klokken 15 ventede en ny forestilli­ng.

– Vi spillede i går ( lørdag, red.) ude i Hørsholm, og i dag ( søndag, red.) skal vi spille i Herlev klokken 15, fortæller Barrett, der dog kommer til at gennemføre forestilli­ngen i Herlev, selv hvis bilen ikke dukker op

– Vi kommer til at gøre det alligevel, Vi er ikke så nemme at slå ud, lød det fra en meget chokeret Sigurd Barret, der fortalte, at bilen er fyldt med deres kostumer, musikudsty­r og nogle projektore­r.

Luftede sin hund

Det blev dog slet ikke nødvendigt, at Sigurd Barrett skulle optræde uden sit udstyr. For blot få timer efter efterlysni­ngen, var bilen fundet igen.

– Den er blevet fundet i en skov ude i Avedøre. Det var en mand, der hedder Kasper. Han var ude og lufte sin hund, og så havde han set jeres artikel, fortæller en lykkelig Sigurd Barrett til Ekstra Bladet, og kunne ligeledes glædeligt fortælle, at det tyder på, at alt stadig er i bilen.

– Det ser ud som om det hele er der. Først skulle politiet undersøge, hvad der var i den og tage fingeraftr­yk, de kalder det en ’sporings- eftersøgni­ng’, forklarer Sigurd Barrett.

Ifølge entertaine­ren har politiet forklaret, at der er to muligheder for, hvorfor bilen er blevet stjålet.

– Der er to muligheder.

Enten er den bare blevet brugt som flugtbil, eller også har man åbnet den og tænkt, ’det der gider vi simpelthen ikke at bruge tid på’.

Selvom Sigurd Barrett også havde tænkt sig at spille teater senere med eller uden indholdet fra bilen, var han intet mindre end lykkelig for fundet.

– Jeg er simpelthen lykkelig, det har været en meget meget dramatisk morgen, siger han og fortsætter:

– Jeg sidder ude i teatersale­n i Herlev, og vi skal spille klokken 15, og det kan vi så nu.

Enten er den bare blevet brugt som flugtbil, eller også har man åbnet den og tænkt, ’det der gider vi simpelthen ikke at bruge tid på’

 ?? PRIVATFOTO ?? Væk – og fundet
Sigurd Barretts bil blev fundet få timer efter efterlysni­ngen.
PRIVATFOTO Væk – og fundet Sigurd Barretts bil blev fundet få timer efter efterlysni­ngen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark