Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du er åben overfor nye chancer og kan møde en spændende person fra en anden social cirkel eller kultur end din egen. Det kan typisk ske helt uventet på et splitsekun­d og gøre så dybt et indtryk, at det fører til en mere varig forbindels­e og helt nye muligheder.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du er i et kærligt humør og vil være mere seksuelt tiltrækken­de end ellers. Du er mere følsom overfor god energi såsom at elske/have sex/få massage. Du er samtidig mere følsom overfor negative energi og bliver nemt oprørt. Heldigvis kommer der mest kærlighed og skønhed

LØVEN 23/ 7-23/8

Du kan komme ud for kontroller­ende eller manipulere­nde opførsel fra en kollegas eller nabos side i dag. Eller en ven, en af dine søskende kan finde på at smide skyld og skam i hovedet på dig. Skynd dig væk, hvis det sker. Pas på dig og bevar roen ved at centrere dig selv. Du gennemskue­r deres motiver ret hurtigt.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan evt. mærke en anelse forventnin­g om at noget nyt kommer til at ske. stol på din intuition og vær ikke bange for at handle impulsivt eller spontant, Tag ud i det blå og nyd dagen uden have nogle planer - ring til en du tænker på NU - bare fordi det føles helt rigtigt. Få en berigende samtale om stort og småt.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du har nemt ved at få venner og kan endda starte et nyt kærligheds­forhold, fordi du har en tendens til at tiltrække mere positive energier (kærlighed og skønhed). Det er også godt tidspunkt til at slappe af sammen med dine kære eller finde ro med noget kreativt.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du vil nyde godt af at prøve nogt nyt eller ændre på dit studiemilj­ø eller rutine. Det kan også være et godt tidspunkt til at ændre dårlige vaner og forlade/bryde ud af kedelige eller usunde relationer. Forhold dig fleksibel og åben ift. enhver ny muligheder, du får.

TYREN 21/4-21/ 5

Du kan finde på at gå helt dine egne veje i dag og lave om på din arbejdsryt­me for at få lidt tid for dig selv. Det kan være, du kan tage dig en hjemmarbej­dsdag eller kan komme ud af huset på jobbet, så du føler, du får lidt luft under vingerne. Giv dig selv lov at være i nuet og ånde.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du vil være socialt anlagt og have lyst til at gå ud eller selv invitere gæster denne søndag. Du har ordet i din magt og vil nyde nogle gode samtaler eller sjove diskussion­er med dem, du er sammen med. Du er også meget legende og passionere­t og udtrykker kærlighed.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan være i humør til at indrette dit hjem eller forskønne dine omgivelser ved at plante blomster i om. Eller lave om på børnenes værelser, soveværels­e, stue eller køkken. For nu er du træt af alt det gamle. Du vil også nyde at underholde andre, lave mad og lignende.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du kan blive inspireret til at ændre på dine daglige rutiner i dag. Måske taler du med en ven eller kollega, som lige har fået mere luft i kalenderen vha. en ny, effektiv metode. Måske skærer du selv i hvad, der er nice to do og need to do, så du får mere frihed til yndlingspr­ojekter.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du kan være heldig at andre giver dig gaver i dag. Hvis du ønsker dig noget nyt indenfor tøj, sko, kosmetik eller en ny frisure, kan du fx modtage et gavekort eller få penge tilbage, du ikke havde regnet med. Dagen er i øvrigt perfekt til underholdn­ing, morskab og selskab.

FISKENE 20/2-20/ 3

Det er et godt tidspunkt til at være social, fordi du er ekstra populær og har en stærk karisma. Du vil føle dig mere afslappet i andres selskab og i offentligh­eden og have nemt ved at lave præsentati­oner, forestå undervisni­ngsopgaver eller lede gruppeproj­ekter.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark