Ekstra Bladet

BLIVER SINGLE MIDTI SORGEN

Katastrofe­rne fortsætter med at vælte ned over grevinde Alexandra. I går offentligg­jorde hun, at hun er blevet single efter næsten to års forhold

- PERNILLE CHRISTENSE­N CAROLINE H. BILSTRUP

Siden årsskiftet er den ene triste og trælse ting efter den anden væltet ned over grevinde Alexandra.

Og i går var ingen undtagelse. Her offentligg­jorde grevinden, at hun efter næsten to års kæresteri med den fem år yngre erhvervsma­nd Nicolai Peitersen atter var blevet single.

– Grevinde Alexandra er blevet gjort bekendt med nogle kendsgerni­nger, som grevinden lægger kraftigt afstand til, og har derfor reageret prompte. Også selv om hun står midt i sorgen efter sin elskedes mors bortgang, siger grevinde Alexandras presserådg­iver, Helle von Wildenrath Løvgreen, på vegne af grevinden.

Bisatte sin mor

Grevinde Alexandra har ikke yderligere kommentare­r til bruddet, oplyser Helle von Wildenrath Løvgreen videre.

Ekstra Bladet har uden held forsøgt at få en kommentar fra Nicolai Peitersen.

Fredag var Alexandra samlet med sine nærmeste i Wien, hvor hendes mor, der ville være blevet 90 år i går, blev bisat fra Ober St. Veit kirke i den østrigske hovedstad.

Som Ekstra Bladet skrev fredag i sidste uge, var Peitersen ikke til stede ved bisættelse­n for at støtte Alexandra, og det var der altså en grund til.

2023 har indtil videre budt på en del modgang for grevinden.

En svær periode

Året startede med, at hendes to sønner fra første sekund af 2023 ikke længere kunne kalde sig prinser.

5. januar mistede grevinden sin mor, Christa Manley, der sov ind i sit hjem i Wien.

Og få dage senere blev Alexandra – og i særdeleshe­d hendes eksmand Martin Jørgensen – forsidesto­f, da sagen om hans milliongæl­d til hende havnede i fogedrette­n.

Her fortalte han, at han trods en månedlig indtægt på 50.000 kroner ikke mente, at han kunne afdrage så meget som en krone på de 5,4 millioner kroner, han ifølge et gældsbrev skylder hende.

– Det har jeg desværre ikke råd til, sagde Martin Jørgensen i retten, der med dét svar blev erklæret insolvent.

Samme uge sagde Martin Jørgensen sit job op, så udsigten til, at grevinden vil få sine millioner tilbage, ser dermed ikke ligefrem lysere ud.

TIRSDAG 31. JANUAR 2023

Grevinde Alexandra er blevet gjort bekendt med nogle kendsgerni­nger, som grevinden lægger kraftigt afstand til

 ?? ??
 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? Grevinde Alexandra opgav sin prinsesset­itel for Martin Jørgensen, som hun giftede sig med i 2007. I dag er deres forhold præget af en bitter retssag om en milliongæl­d.
FOTO: ERNST VAN NORDE Grevinde Alexandra opgav sin prinsesset­itel for Martin Jørgensen, som hun giftede sig med i 2007. I dag er deres forhold præget af en bitter retssag om en milliongæl­d.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark