Ekstra Bladet

Alex’ triste kærligheds­liv

-

I næsten to år delte grevinde Alexandra dobbeltsen­g med Nicolai Peitersen, før kærlighede­n mellem dem brast.

Men allerede i forholdets spæde start var der problemer. For selvom Nicolai Peitersen var kæreste med grevinde Alexandra, var han på papiret stadig en gift mand. Men det var blot en teknikalit­et, fortalte Peitersen dengang til B. T, hvor han i samme omgang beskrev sit forhold til grevinden som ' lykkeligt.'

– Jeg vil gerne aflive et hvert rygte om, at der skulle være tale om en skandale eller noget drama. Jeg har været separeret fra min ekskone i tre år, der er lavet en formel aftale mellem os om vores separation. Vi har ikke boet sammen i de tre år, og det er udelukkend­e på grund af kinesiske visumregle­r, sagde han dengang.

Det er ikke første gang, at grevinde Alexandra skal igennem et hårdt brud.

Skilsmisse­n fra Joachim

Der er sket meget, siden Alexandra 31. maj 1995 iført en rød spadseredr­agt og guldfarved­e stiletter stod i Havesalen på Fredensbor­g Slot og blev præsentere­t som prins Joachims forlovede og hele Danmarks kommende prinsesse. Parret, der havde mødt hinanden året inden – i 1994 – da prins Joachim arbejdede for Mærsk i Hongkong, hvor Alexandra er fra, giftede sig seks måneder senere.

Efter næsten ni års ægteskab og to børn meddelte prins Joachim og Alexandra i september 2004, at de skulle skilles. I den kinesiske dokumentar fra 2020 ' A bigger role' fortalte grevinden, at prins Joachim betyder meget for hende.

Måske er det ikke meningen, at to mennesker altid skal være sammen

– Han er en god ven, og han betyder meget for mig. Måske er det ikke meningen, at to mennesker altid skal være sammen. Vi skulle ikke være gift i evigheder, fortæller Alexandra i dokumentar­en, hvor hun også kommer ind på livet som alenemor.

– Det er ikke nemt at være alenemor. Det er virkelig hårdt, siger grevinden i dokumentar­en.

 ?? FOTO: HENNING HJORTH ?? Grevinde Alexandra har haft en hård start på 2023. 5. januar sov hendes mor, Christa Manley, ind. Her ses grevinden til bisættelse­n i Østrig.
FOTO: HENNING HJORTH Grevinde Alexandra har haft en hård start på 2023. 5. januar sov hendes mor, Christa Manley, ind. Her ses grevinden til bisættelse­n i Østrig.
 ?? FOTO: SØREN LORENZEN/ POLFOTO ?? Iført en rød spadseredr­agt og guldfarved­e stiletter blev Alexandra præsentere­t som prins Joachims forlovede på Fredensbor­g Slot i maj 1995. Seks måneder senere giftede de sig.
FOTO: SØREN LORENZEN/ POLFOTO Iført en rød spadseredr­agt og guldfarved­e stiletter blev Alexandra præsentere­t som prins Joachims forlovede på Fredensbor­g Slot i maj 1995. Seks måneder senere giftede de sig.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark