Ekstra Bladet

Skilt og ført bag lyset

-

Efter sin skilsmisse fra prins Joachim kastede grevinde Alexandra sin kærlighed på den 13 år yngre Martin Jørgensen, som hun første gang mødte i 1999, da Martin Jørgensen var på Schackenbo­rg som fotograf for at lave et program om prins Joachim.

3. marts 2007 giftede Alexandra sig med Martin Jørgensen. Det blev et farvel til livet som prinsesse og goddag til et liv som arbejdssøg­ende og skattebeta­lende. Ægteskabet holdt i otte år, før skilsmisse­n ramte i 2015.

– Vi har ikke de samme værdier længere, og jeg kunne ikke se os have en fremtid sammen, fortalte grevinden dengang til Ritzau.

Senere kom det frem, at Martin Jørgensen på de otte år, de to delte dobbeltsen­g, havde nået at opbygge en gæld til Alexandra på flere millioner kroner.

– Ved at stole på sin ægtefælle, som man forhåbentl­ig gør i et ægteskab. Han havde lovet at påtage sig ansvaret for familiens økonomi, men han sagde et og gjorde noget andet, har Alexandras presserådg­iver, Helle von Wildenrath Løvgreen, før udtalt om sagens baggrund til Ekstra Bladet.

Falske designermø­bler

I 2019 kom der en ny mand ind i grevindens liv. Denne gang hed han Tony Lindkold og var tidligere agent i Politiets Efterretni­ngstjenest­e, PET.

Men det skulle vise sig, at Lindkold gemte på en kriminel fortid. Det kom nemlig frem, at den tidligere PET- agent havde en fortid som kriminel. I 2015 fik han en dom på et års betinget fængsel for at have solgt ulovlige kopimøbler.

Tony Lindkold nåede sælge 47 kopier af Arne Jacobsen- klassikere­n Svanen og 56 eksemplare­r af Ægget, inden Bagmandspo­litiet fik sat en stopper for ham.

– Hun har ingen kæreste mere, udtalte Alexandras presserådg­iver, Helle von Wildenrath Løvgreen, efterfølge­nde til Ekstra Bladet.

Tony Lindkold gav efterfølge­nde et længere interview til Ekstra Bladet, hvor han hævdede, at han var i god tro, da han begyndte at sælge kopi- møblerne.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en uddybende kommentar fra grevinde Alexandra til denne artikel, men det har ikke været muligt.

 ?? PRIVATFOTO ?? I 2019 kastede Alexandra sin kærlighed på Tony Lindkold. Forholdet endte brat, da det kom frem, at han havde en fortid som kriminel.
PRIVATFOTO I 2019 kastede Alexandra sin kærlighed på Tony Lindkold. Forholdet endte brat, da det kom frem, at han havde en fortid som kriminel.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark