Ekstra Bladet

KÆMPE- EVENTS KAOS OG KOKAIN

Ekstra Bladet har i dag premiere på første afsnit af den nye, spændende podcast ' Vi ejer natten', der handler om det pulserende danske natteliv

- KASPER D. KOPPING

Det er en garvet rotte i nattelivet, der fra i dag som vært tager læsere og lyttere i hånden i Ekstra Bladets nye pulserende podcast ' Vi ejer natten'.

En farverig beretning på lyd om natteliv, ikoniske klubber, store events, de originale fester og festorigin­alerne lige fra 70' erne og frem til i dag – og med et nyt afsnit hver tirsdag.

Her kan du høre de vildeste og mest aparte historier fortalt af eventkonge­r, jetsettere, dørmænd, VIP- gæster, kendis- dj's med flere – ført an af Jean von Baden.

Partytosse­n, der er i dag er misbrugs- terapeut, har siden barnsben været bidt af en gal festdjævel og har selv oplevet – og indtaget – det meste i nattelivet.

Han har dj'et, go- go- danset for rockerklub­ber, afvist kronprinse­sse Mary i døren, håndteret 3000 vilde gæster iført badekåbe og solbriller, og selveste Mick Jagger mødte op til hans åbningsfes­t på Klub Lækker.

Kram på Nasa

Hurtigt fik Jean von Baden tilnavnet ' festkongen'. Han husker bl. a. tilbage på dengang, han var medejer af den hotte natklub Nasa i Boltens Gård i København i midten af 00' erne.

– Jeg skulle tage imod Mariah Carey som vært, men hun var voldsomt forsinket, og hele klubben var fyldt. Da hun endelig kom, var jeg blevet så spritstiv, og jeg er jo sådan en krammebams­e, så jeg kommer flyvende og vil vildt gerne kramme hende. Da blev jeg fjernet meget korporligt af hendes vagter.

– Samme sted holdt vi afterparty efter MTV Music Awards, og det er den fest, jeg har været til, hvor der var flest kendte. Det var P. Diddys fest, og jeg skulle dj'e.

Rihanna var der, Adrian Brody var der – kronprinse­n havde ikke engang et bord og stod og drak champagne med mig i pulten – så cool var det. Til sidst kom Snoop Dogg og hans efterfest også, og det var sgu

Det var P. Diddys fest, og jeg skulle dj'e

som at være til Oscar- uddeling.

Mormor og morfar i byen

– Hvis du skal lokke læserne indenfor i ' Vi ejer natten'- universet – hvad vil du så sige?

– I de første ti afsnit går vi tilbage til 70' erne og 80' erne.

Hvad er det, der har bygget op til, at vi i dag har gadefester, kæmpe raves, technofest­er, hele festivaler kun med elektronis­k musik osv.

– Og hvor gik mormor og morfar – eller dine forældre – i byen? Forestil dig dengang, de var på klubber, hvor der dryssede coke ned fra loftet, og man dansede rundt og måske havde sex på etager, og alle var nøgne. Mon ikke også at de har fyret den af hele natten, væltet rundt, været frække og måske endda drukket for meget, brækket sig, taget stoffer osv.?

– Hvor festede man dengang? Hvad lavede man? Hvilken kulturel betydning og påvirkning har det haft? Det er SÅ spændende at grave ned i.

 ?? PRIVATFOTO ?? En noget yngre Jean von Baden – tydeligt stiv – forsøgte som vært at kramme Mariah Carey på Nasa. Det var sanglærken ikke lige tændt på. Kikset krammer
PRIVATFOTO En noget yngre Jean von Baden – tydeligt stiv – forsøgte som vært at kramme Mariah Carey på Nasa. Det var sanglærken ikke lige tændt på. Kikset krammer
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark