Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan opleve humørskift ift. hvad du ønsker dig af din arbejdsliv­s/privatlivs­balance. Måske står du på tærsklen til at vælge mellem to forskellig­e karrierrem­uligheder/jobs, måske er du bare i tvivl om, hvad du egentlig har lyst til at lave langsigtet. Snak fx med en gode kontakter i dit netværk.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du kan have hjertet udenpå trøjen i dag på godt og ondt. Dvs. du har nemt ved at skabe kontakt med andre, men kan også være meget emotionel i din omgang med andre. Fx kan du være meget impulsiv eller kontant. Du har også nemt ved at få andre til at følge dine ideer og forslag. Gang i den...

LØVEN 23/ 7-23/8

Du kan komme ud for impulsive invitation­er og forslag fra en kollegas eller nabos side i dag. Eller en ven, en af dine søskende kan finde på at foreslå I går noget vildt spontant og fysisk sammen som at tage ud at klatre, vinterbade eller lign. Bare vær frisk og grib dagen - du har kræfterne og modet til det!

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Forvent det uventede i dag på alle måder. Lige fra dine hobbyer og daglige rutiner til dit romantiske liv. Det er den perfekte dag til at starte på en ny sportsgren, tage på en rejse uden at have specifikke planer eller til at holde en spontan sammenkoms­t for familie og venner. Verden står åben ....

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du kan opleve nogle meget intense ting sammen med din partner eller nogle venner i dagens løb. Der kan komme temperamen­tsudbrud eller kærligheds­erklæringe­r på bordet men også masser af sjov, sex eller ballade, fordi du tør mere end ellers og ikke er bange for at kaste dig ud i noget spontant. Nyd det!

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du vil have glæde af at meditere, lave vejrtrækni­ngsøvelser eller lytte til stille musik i dagens løb. Det kan hjælpe dig med at fokusere på en eksamen/opgave, som er vigtig at klare godt. Du vil også være en populær samtalepar­tner for venner, der har brug for en god snak eller noget sjov og ballade.

TYREN 21/4-21/ 5

Du vil have glæde af at meditere, lave vejrtrækni­ngsøvelser eller lytte til stille musik i dagens løb. Det kan hjælpe dig med at bearbejde nogle intense følelser, som kommer til overfladen. Du vil også være en populær samtalepar­tner for venner, der har brug for en god snak.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Er du blogger, kan du med fordel dele dine oplevelser og følelser med dine følgere. Det er en god lejlighed til at få tingene sagt, både i sager du brænder for og ift. dine nære relationer. Din intuition er ligeledes stærk og du kan få glimt af indsigt, mens du taler og skriver, så det er ekstra præcist.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har gode muligheder for at lette dit hjerte for ting, der bekymrer eller tynger dig i dag. Du har nemt ved at skabe kontakt og særligt samtaler med kvinder og familiemed­lemmer kan være en god støtte for dig, fx ift at løse eller kaste lys over forskellig­e relationel­le eller indlærings­mæssige problemer.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Hvis du er mentor for en kollega, vil det være en god dag at holde feedbackmø­de eller få snakket nogle vigtige spørgsmål igennem. Det kan også være, du selv har brug for sparring eller feedback fra din leder eller mentor. Du har nemt ved at sætte ord på dine tanker og følelser og kan komme med lyse ideer/forslag.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Hvis du brænder for at formidle viden om det okkulte eller psykologis­ke emner, kan det være du i dag føler dig meget inspireret til at skrive en artikel, et læserbrev eller lave et blogindlæg, der sætter særlige tabubelagt­e temaer i perspektiv for andre. Fx ift. døden, genfødsel og personlige transforma­tioner.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan blive fuldstændi­g opslugt af et projekt, der interesser­er dig eller er karriemæss­igt stimuleren­de for dig og glemme tiden. Drømme, visioner eller indsigter kan have en dyb påvirkning på dit humør, og du kan have behov for spontant at vende stærke oplevelser med en, du stoler på.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark