Ekstra Bladet

EKS- FACTOR

LINDE STOPPER: Den igangværen­de sæson af ’ X Factor’ bliver Sofie Lindes sidste

- EMMA BUSK CAROLINE BILSTRUP JOSEPHINE NEDERGAARD

’ X Factor’ er godt i gang med six chair challenges i programmet­s 16. sæson på TV 2, men når vært Sofie Linde til februar træder op på livescenen, bliver det sidste gang.

Det oplyste den populære vært tirsdag i et opslag på Instagram.

’ Jeg husker tydeligt den forårsdag for efterhånde­n mange år siden, hvor Jan Lagermand Lundme fangede mig under metrostati­on ved DR Byen og fortalte, at jeg fik lov til at være vært på ’ X Factor’. Det var min største værts- pigedrøm

– og boy oh boy hvor har jeg elsket at lave det alle årene både på DR og siden på TV 2,’ skriver hun i opslaget og fortsætter:

’ Efter denne sæson af ’ X Factor’ har jeg valgt, at værts- stafetten skal gives videre. Omend det ikke har været nogen let beslutning, så føles den rigtig – og en smule spændende – nede i maven.’

Glæder sig

Sofie Linde glæder sig dog til at fyre op for festlighed­erne på TV 2 en sidste gang.

’ Vi står heldigvis lige på dørtrinnet til denne sæsons liveshows – og jeg glæder mig rigtig meget til at træde op på scenen med de dygtige deltagere og dommere en sidste gang,’ skriver hun i sit opslag.

Underholdn­ingsredakt­ør Dorte Borregaard glæder sig ligeledes over, at Sofie Linde fortsætter sæsonen ud.

’ Sofie har været og er stadig en fuldkommen fantastisk vært på ’ X Factor’ med sin rummelige, sjove, nysgerrige og ligefremme facon. Jeg kan sagtens forstå, at Sofie skal videre i sit arbejdsliv efter otte sæsoner på ’ X Factor’, og den beslutning støtter vi hende selvfølgel­ig i,’ skriver hun i en mail til Ekstra Bladet og fortsætter:

’ Vi glæder os nu over, at vi har en sidste omgang liveshows med Sofie ved roret – dem vil vi nyde, og når tiden kommer, sender vi hende videre med klapsalver og alle de bedste ønsker fra ’ X Factor’- holdet.’

Anti- mobning

Sofie Linde har været vært på ’ X Factor’ siden 2016 kun afbrudt af to gange på barsel, første gang i 2018 hvor hendes mand, Joakim Ingversen, overtog tjansen med livshows. Da hun igen skulle på barsel i 2021, overtog Lise Rønne stafetten.

Som vært har Sofie Linde blandt andet sat fokus på at både dommere og seere holder en ordentlig tone over for deltagerne.

– Jeg er så tonsertræt af, at hvis man bare stikker snuden frem på tv eller er en del af den offentlige debat, så er det en selvfølge, at så må man forvente, at det dér lort havner i ens indbakke. Der er sket en seriøs spiral i måden, vi agerer internt på på de sociale medier, har hun tidligere sagt til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Sofie Linde, som oplyser via sin manager, Line Breinholt, at hun ikke vil kommentere yderligere.

... boy oh boy hvor har jeg elsket at lave det

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Sofie Linde meddeler ikke, hvad hun nu skal fylde den tid ud med, der plejede at gå med ’ X Factor’. Slut med ’ X Factor’
FOTO: JONAS OLUFSON Sofie Linde meddeler ikke, hvad hun nu skal fylde den tid ud med, der plejede at gå med ’ X Factor’. Slut med ’ X Factor’

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark