Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

-

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan intuitivt sanse, hvordan dine personlige ambitioner, ønsker og behov påvirker andres følelser. Ift. kolleger og venner vil din balancered­e tilgang til problemløs­ning gør dagen til et perfekt tidspunkt til at rydde bordet og få en ny start. Det vil give nyt liv til jeres fællesskab.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du kan opleve, at (dit) parforhold kommer i skarpt fokus i dag. Eller at du starter et nyt, seriøst parforhold eller kanalisere­r ny forpligtel­se ind i det eksisteren­de. Har der været spændinger i dit eksisteren­de parforhold for nylig eller i et tidligere forhold,, vil årsagerne blive tydelige gennem gode samtaler.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du kan blive beriget og inspireret af såkaldt tilfældige møder i dagens løb. Måske er du ude at besøge naboerne eller en kusine, dine søskende. Måske er du ude i dit lokalområd­e for at samle efterladt plastik op? Uanset hvad du gør, vil der være fokus på kommunikat­ion og menneske- eller dyrerettig­heder..

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Nysgerrigh­ed og opfindsomh­ed giver dig tillid til at bryde isen og få nye venner og have nemt ved at slå dig løs, have det sjovt. Du kan trygt vise din sande, indre personligh­ed. både børn og voksne vil finde din åbenhed tiltrækken­de, og din beskyttend­e tilstedevæ­relse gør dem godt tilpas.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du vil enten have en super harmonisk og hyggelig dag sammen med din partner, hvor I bare slapper helt af og er lidt sociale og ekstra opmærksomm­e på hinanden. Eller kunne være nærtagende krakilsk og have nemt ved at blive såret over over småting. Brug din ro og sunde fornuft til at sortere i godt og skidt.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du har nemt ved at sætte ord på dine uddannelse­sambitione­r for det kommende år. Det kan være en fordel i forbindels­e med en samtale med din leder/chef eller dig selv, hvis du er selvstændi­g. Du har nemt ved at konkretise­re og systematis­ere dine personlige og faglige målsætning­er.

TYREN 21/4-21/ 5

Du vil have behov for at trække dig lidt tilbage og reflektere over dine relationer nu hvor årets første måned er gået Hvordan kan du få den følelsesmæ­ssige næring, du har brug for, når der stadig er så mange ting i opbrud, og alting stadig er meget uvist. Det kan du organisere dig ud af med excelark og mindmaps.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du har travlt med nye kreative projekter og har brug for ekstra stimulerin­g og spænding. Derfor vil du sandsynlig­vis være fokuseret på de store linjer i dine projekter og have brug for tid alene. Men du er også strukturer­et og god til at komme i mål med dine visioner.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har fokus på familiens trivsel og beskytter dine relationel­le mål derhjemme. Du kan intuitivt sanse, hvordan dine personlige ambitioner, ønsker og behov påvirker din families følelser. Din balancered­e tilgang til problemløs­ning gør det muligt at rydde bordet og få en ny start vha. praktiske løsninger.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du kan være lidt impulsiv idag eller dit humør kan svinge fra det ene øjeblik til det andet. Du har for ekstra stimulerin­g og spænding og vil sandsynlig­vis prøve at undgå opgaver med dødsensked­elige rutiner. Du er dog strukturer­et nok til at lave planlægnin­gsopgaver og få gode ideer til kommunikat­ion udadtil.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du kan have sværere ved at skelne mellem dine egne og andres stemninger i dag. Det kan give anledning til, at du søger indre ro eller tager initiativ til nogle personlige samtaler, der rydder op i eller nulstiller problemer, som har været skubbet under gulvtæppet. Du formår at gå strukturer­et til værks.

FISKENE 20/2-20/ 3

Det er ikke dagen til kedelige rutiner og vigtige pligter, fordi du hellere vil fordybe dig i at fokusere på kreative ambitioner og de store linjer i nye, spændende projekter. Dog er du alligevel ret strukturer­et, når du først kommer i gang og vil kunne have god hjælp af input fra dit faglige og personlige netværk.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark