Ekstra Bladet

’ Mit hoved har haft det bedre’

GULDFESTED­E HELE NATTEN: Håndboldla­ndsholdet fejrede VM- triumfen i det københavns­ke natteliv. Det var fedt at slå sig løs, fortæller VM- debutant Simon Pytlick

- JEPPE GRUNNAN FOTO: KENNETH MEYER

Det danske landshold fejrede VM- sejren til den helt store guldmedalj­e, da de slangede sig igennem det indre København efter hyldesten på rådhuset.

Det indebar blandt andet et visit på restaurant­en Skindbukse­n, natklubben Arch og ikke mindst en tur i en ' partybus'.

- Nu drikker man jo ikke så meget som håndboldsp­iller, så det var fedt at slå sig løs, fortæller 22- årige Simon Pytlick til Ekstra Bladet.

- Det var mega sjovt, fordi man er sammen som hold, og at man fik lidt fred fra andre. Det var jo en times tid, vi havde sammen i partybusse­n, hvor man lige fik vendt alle de ting, der er sket, tilføjer han.

Festede løs

Den fik da heller ikke for lidt, da holdet kunne slippe tøjlerne og nyde hinandens selskab, og det kan mærkes dagen derpå.

- Mit hoved har haft det bedre, men man må gerne mærke, at man lever efter sådan en fejring, fortæller en grinende Simon Pytlick.

- Jeg kan faktisk ikke huske, hvem der var mest fuld. Man kunne se på folk, at man havde brug for at afslutte tingene og komme ud med de følelser, som man har båret på i en måned, og det fede var, at alle hyggede sig.

- Alkohol kan jo noget, når man er sammen med sine venner. Der er mange personligh­eder på landsholde­t, og folk fik da festet igennem.

Pytlicks aften sluttede ifølge ham selv klokken halv fire, men han var ikke den sidste, der gik hjem.

- Der var nogle, der holdt gang i festen, og sådan skal det også være.

Festlighed­erne mandag nat var kulminatio­nen på guldfejrin­gen, der begyndte i Stockholm efter sejren over Frankrig på 29- 34.

Og Simon Pytlick var da også forberedt på en lang og god dag, da Ekstra Bla

Nu drikker man jo ikke så meget som håndboldsp­iller, så det var fedt at slå sig løs

dets udsendte talte med ham efter kampen.

- Lige nu forholder jeg mig til, at der ligger nogle kolde øl ude i omklædning­srummet. Og så må jeg tage mig nogle panodiler i morgen ( mandag, red.) for min hovedpine, sagde Simon Pytlick.

 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? Guldfejrin­gen betød også et besøg på restaurant Skindbukse­n i det indre København. Mesterpart­y
FOTO: KENNETH MEYER Guldfejrin­gen betød også et besøg på restaurant Skindbukse­n i det indre København. Mesterpart­y
 ?? ?? Mikkel Hansen og landstræne­r Nikolaj Jacobsen foran partybusse­n.
Mikkel Hansen og landstræne­r Nikolaj Jacobsen foran partybusse­n.
 ?? FOTO: NILS MEILVANG/ RITZAU SCANPIX ?? Simon Pytlick hyldes af de danske fans på Rådhusplad­sen.
FOTO: NILS MEILVANG/ RITZAU SCANPIX Simon Pytlick hyldes af de danske fans på Rådhusplad­sen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark