Ekstra Bladet

FJERNER ENHVER TVIVL

TOPKLAR: Kasper Hjulmand fortsætter som landstræne­r

- LAURITS HJORTKJÆR HENNINGSEN

Der har været meget snak om Kasper Hjulmands fremtid på det danske fodboldlan­dshold efter fiaskoen til VM i Qatar.

Men nu melder hovedperso­nen selv ud.

’ Jeg er topklar, og jeg glæder mig til den næste periode,’ lyder det fra landstræne­ren i et opslag på Twitter.

’ Jeg glæder mig rigtig meget til at angribe den næste kvalifikat­ion. Sammen med spillerne er vi klar til at angribe og vise Danmark, at vi er her endnu,’ står der.

Nægtede at svare

Danmark underpræst­erede fælt til VM i Qatar, hvor landsholde­t måtte rejse hjem allerede efter gruppespil­let.

Siden har Kasper Hjulmand nægtet at svare klart på, om han fortsætter som dansk landstræne­r.

Gang på gang har han nægtet at stille op til interview med Ekstra Bladet for at få svar på hans fremtid,

Jeg har jo hele tiden sagt, at jeg ikke løber nogle steder

men til Sport 2022 i Boxen i Herning svarede han på et par spørgsmål.

Dog uden at gøre nogen meget klogere.

– Jeg kan sige, at jeg har kontrakt til 2024, og jeg er stadigvæk superglad og stolt. Jeg kan også sige, at vi har arbejdet hårdt, lige siden vi kom hjem, og det gør vi stadig januar ud, sagde Kasper Hjulmand til Ekstra Bladet.

– Men hvorfor ikke melde klart ud om, hvad du vil i forhold til at fortsætte eller ej?

– Jeg har jo hele tiden sagt, at jeg ikke løber nogle steder. Jeg har kontrakt, jeg er super stolt, men jeg synes, det er vigtigt at sige, at vi allesammen n skal skal ararbejde hårdt for at t finde finde ind ind til kernen og sørge ge for, for, at at vi vi slår tilbage for fuld fuld kraft. kraft. Så det har ikke noget noget med, med, hvad jeg vil at gøre. øre. OverOverho­vedet.

EM- succes

På trods af fadæsen sen til til VM VM har Kasper Hjulmand mand væværet en enormt populær opulær skikkelse på det t dandanske fodboldlan­dsandshold.

Han tiltrådte efter efter Åge Hareide i 2020, 2020, og trylleband­t dananske fodboldfan­s, da da landsholde­t spilleede sig i semifina- len til EM i 2021.

Nu Nu skal skal han han altaltså så vende vende VM- VM- nednedture­n turen til til succes, succes, når når han han skal skal forsøge forsøge at at kvalificer­e kvalificer­e lands hollands holdet det tilt i lEMEM i i 2024.2024.

 ?? FOTO: GREGERS TYCHO ?? På trods af fadæsen til VM har Kasper Hjulmand været en enormt populær skikkelse på det danske fodboldlan­dshold. Bliver i jobbet
FOTO: GREGERS TYCHO På trods af fadæsen til VM har Kasper Hjulmand været en enormt populær skikkelse på det danske fodboldlan­dshold. Bliver i jobbet

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark