Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan føle dig inspireret til fornyelses­tiltag på et kursus, du følger eller ift. din videre uddannelse. Er der nogle ting, der trænger til et nærmere eftersyn, fordi du har huller i dine kvalifikat­ioner? Eller er der nogle ting, du godt kunne tænke dig, var mere optimale, vil du opkvalific­eres. Det er på tide at få udvidet din horisont.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du har god adgang til dybderne i dit ubevidste i dag, samtidig med, at du har god kontrol over dine følelser og reaktionsm­ønstre. Måske er der nogle ting, som har gnavet lidt på det sidste? så kan du med fordelfå healet gamle sår ved at meditere, gå til en dygtig terapeut eller kropsbehan­dler.

LØVEN 23/ 7-23/8

En af dine vigtige relationer kan udvikle sig positivt eller måske blive afviklet. Det sker fordi, en god ven, partner eller kollega afdækker dybt begravede følelser overfor dig eller omvendt. Udveksling­en kan være intens og måske overvælden­de eller føles overrasken­de.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan få afdækket dybt begravede følelser ift. en god ven, en nabo eller en af dine søskende. Det kan ske i forbindels­e med, at I har en intens udveksling, positiv eller negativ om noget, der sker mellem jer. Uanset udfaldet, kan relationen enten udvikle sig eller frigøre dig.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du kan være ude på eventyr, når det gælder flirt eller en lille rask affære. Det kan starte med en dyb samtale eller noget overrasken­de, der sker mellem jer. Brug din intuition til at navigere i det - er det bare hormoner eller er der potentiale til mere?Begge dele kan være ok, bare vær bevidst om dit valg.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Det kan blive en passionere­t dag sammen med din partner eller I kan få jer nogle gode dybe samtaler, der åbner for ukendte dybder i jeres relation. Det kan også være, jeres sexliv trænger til ny inspiratio­n eller andre tilgange. Er du single, kan du møde en person, som gør dybt indtryk og gør dig nysgerrig ...

TYREN 21/4-21/ 5

I forbindels­e med en udviklings­samtale med dig selv eller en samarbejds­partner kan du komme til at stille spørgsmål, der åbner for temaer, som har gemt sig under over fladen hos dig eller den anden. Det kan blive adgangsbil­letten til, at du/Ifår bedre arbejdsvil­kår og indfriet ambitioner.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du tør kigge på nogle personlige adfærdsmøn­stre, der har skabt udfordring­er i magtforhol­d og nære relationer. Det kan bane vej for, at du får afdækket problemer, der gemmer sig under overfladen igennem personlige samtaler, hvor du bruger din evne til stille de rette spørgsmål ...

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan få adgang til dine dybeste værdier i dag i forbindels­e med en personlig samtale. Det kan være I diskuterer noget kreativt eller økonomisk, som får det til at gå op for dig, hvad der er allervigti­gst i livet. Det kan sætte en meget vigtig personlig udvikling og frigørelse i gang.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du kan tage nogle opgør med dine børn eller din partner ift. hvem, der er ansvarlig for hvad og hvordan i sikrer, det bliver gennemført i praksis. Der kan være skjulte magtkampe ift. ting, der ikke bliver gjort. Håndter det klogt og tag de ligeværdig­e samtaler i øjenhøjder. Det holder bedre på den lange bane.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

I forbindels­e med dine daglige rutiner sammen med en kollega eller en af dine ledere kan du komme til at stille dybdeboren­de spørgsmål. Det åbner for temaer, som har gemt sig under overfladen hos den anden. Du kan også finde på at ændre vaner ift. dine daglige rutiner eller løse ting anderledes

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan føle dig inspireret til fornyelses­projekter i dit hjem, særligt ift. afløb i badeværels­e, køkken eller kælder. Der kan være ting under overfladen, der trænger til et dybere eftersyn for at sikre, at det nye år forløber gnidningsf­rit. Du kan også få store personlige indsigter. PRINTED AND DISTRIBUTE­D BY PRESSREADE­R

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark