Ekstra Bladet

SAGSØGT FOR VOLDTÆGT

ANKLAGE: Nick Carter fra boybandet Backstreet Boys hives i civilrette­n for en påstået voldtægt, som han skulle have begået for 21 år siden Er sket før

- EMMA BUSK FOTO: REED SAXON/ RITZAU SCANPIX

Popidolet Nick Carter, der er kendt som et af medlem af boybandet Backstreet Boys, tiltrækker sig nu igen negativ opmærksomh­ed.

Sanger Melissa Schuman anklagede allerede i 2017 den nu 43- årige Nick Carter for en voldtægt, som ifølge Schuman skulle have fundet sted i 2002.

I december 2022 rettede en kvinde ved navn Sharon Ruth anklager mod Carter for en voldtægt, der angiveligt skulle være foregået i 2001, da hun var 17 år gammel.

Og nu har Melissa Schuman valgt at anlægge et civilt søgsmål mod Carter, beretter det amerikansk­e medie TMZ.

Ifølge retsdokume­nter, som mediet har fået indsigt i, handler søgsmålet om selvsamme episode i 2002, som Schuman fortalte offentligt om tilbage i 2017. Dengang droppede anklagemyn­digheden at rejse tiltale.

Schumans forklaring lyder ifølge TMZ, at Nick Carter først tiltvang sig oralsex med hende og siden voldtog hende.

Nægter alt

Nick Carter afviser dog gennem sin advokat, Liane K. Wakayama, alle anklager over for TMZ.

’ Melissa Schuman har fremført denne fortælling i mange år, men hendes anklage var falsk, da hun fremførte den i 2017, og det er den stadig,’ skriver advokaten i en udtalelse til mediet.

Ifølge i dag 38- årige Melissa Schuman skulle voldtægten have fundet sted, da hun var 18, og Nick Carter var 22.

Advokaten oplyser, at Nick Carter som svar på anklagerne i 2017 har anlagt et søgsmål mod Melissa Schuman, som han anklager for at spekulere i at skade hans ry. Ifølge advokaten har en dommer i Nevada netop besluttet, at søgsmålet kan fortsætte, så hun mener, det kan være derfor, at Schuman igen bringer sin historie op.

Hendes anklage var falsk, da hun fremførte den i 2017, og det er den stadig

’ Men dette mediestunt kommer ikke til at afholde Nick fra at holde miss Schuman og hendes medsammens­vorne ansvarlige for den umådelige smerte og ledelse, deres adfærd har forårsaget,’ siger hun.

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Det er ikke første gang, Nick Carter bliver anklaget for voldtægt. Her er han fotografer­et til en Backstreet Boys- optræden i 2022.
FOTO: RITZAU SCANPIX Det er ikke første gang, Nick Carter bliver anklaget for voldtægt. Her er han fotografer­et til en Backstreet Boys- optræden i 2022.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark