Ekstra Bladet

Chok- åbenbaring: Er de brødre?

- MADS JUUL

’ Interstell­ar’- skuespille­ren Matthew McConaughe­y fortæller i podcasten ’ Let’s Talk Off Camera’, at han har opdaget, at han måske har et tættere bånd med Woody Harrelson, end han troede.

Det skriver Variety.

De to skuespille­re har længe været venner og har for nylig filmet en ny tv- serie sammen, der meget passende hedder ’ Brother

From Another Mother’.

– I Grækenland for et par år siden sidder vi og snakker om, hvor tætte vores familier er ( McConaughe­y og Harrelson, red.), fortæller Matthew McConaughe­y i podcasten og fortsætter:

– Og min mor er der, og hun siger: ’ Woody, jeg kendte din far.’

Tør ikke teste

Skuespille­ren forklarer, at det hurtigt går op for dem, at hans mor lidt mere end bare ’ kendte’ Woody Harrelsons far, og at der derfor er en chance for, at de er halvbrødre.

Han fortæller dog også, at han endnu ikke har turdet tage en dna- test.

– Det er lidt nemmere for Woody at sige: ’ Kom nu, lad os lave en dna- test,’ for hvad er der på spil for ham? Det er lidt sværere for mig, fordi han beder mig om at tage en chance for måske at ende med at sige: ’ Vent et øjeblik, du prøver at fortælle mig, at min far måske ikke er min far, efter at jeg i 53 år har troet det?’ Jeg har lidt mere på spil.

Woody Harrelsons far var den famøse lejemorder Charles Harrelson, der under en prøveløsla­delse dræbte en amerikansk højesteret­sdommer. Han døde i fængslet i 2007.

Woody Harrelson har tidligere afsløret, at han regelmæssi­gt besøgte sin far i fængslet, selvom han havde blandede følelser for han.

 ?? FOTO: FRANK MICELOTTA/ RITZAU SCANPIX ?? Woody Harrelson og Matthew McConaughe­y lærte hinanden at kende i 1997, da de spillede sammen i filmen ' EDtv'.
FOTO: FRANK MICELOTTA/ RITZAU SCANPIX Woody Harrelson og Matthew McConaughe­y lærte hinanden at kende i 1997, da de spillede sammen i filmen ' EDtv'.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark