Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan være så direkte og ærlig, du vil ift. at opfylde dine ønsker og få andres støtte. Især i dit lokalområd­e. Det er et ideelt tidspunkt til at få de ting gjort, som du tidligere har lagt på hylden. Det kan også være, du forsvarer en andens rettighede­r eller kæmper for en retfærdig sag.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Hvis dating er en høj prioritet, har du i dag mulighed for at møde en person, som rører dig dybt og åbner for, at du kan indgå i et forhold. I kan opleve, at I nemt og hurtigt kommer meget tæt på hinanden eller det kan føles som om, I har kendt hinanden altid, uden I kan forklare hvorfor. Bare nyd turen ...

LØVEN 23/ 7-23/8

Det er sandsynlig­t, at en person, du møder rører dig dybt og kan få en stærk indflydels­e på dit liv. Intense følelsesmæ­ssige forbindels­er kan føre til nye relationer/parforhold. Der vil være en stærk karmisk tiltræknin­g/forbindels­e mellem dig og den anden i dette møde.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan få lyst til at rejse tilbage til tidligere liv, gå til psykolog, astrolog eller på anden vis udforske din psyke for at komme til bunds i personlige traumer, du føler, du har kæmpet med i dit liv men ikke har kunnet sætte ord på. Du kan også have adgang til andre mennesker ubevidste tanker og følelser.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Det er sandsynlig­t, at dine netværks-aktivitete­r byder på et intenst møde med en person, som gør et stort indtryk på dig. Du vil opleve det som om, I mødes på ligeværdig og respektful­d vis og er meget åbne overfor hinanden. Det kan også være denne person får dig til at føle dig heldig eller opnå anerkendel­se.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du kan møde en ganske særlig person i dag, som giver dig følelsen af, at I kender hinanden på et dybere plan. Det kan føles lidt uforklarli­g og være svært at sætte ord på, men hvis du forholder dig åbent til ham/hende, kan et nyt venskab eller en form for partnerrel­ation udvikle sig...

TYREN 21/4-21/ 5

Din medfølelse er ekstra stor i dag og din kommunikat­ion med dine børn og din partner er langt dybere på en mere kærlig måde end ellers. Det kan føles som, I får adgang til nye lag i jeres relation. Fx via filosofisk­e samtaler eller sjove spil, der bringer ubevidste skygger mellem jer til overfladen.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Det kan være, at dine daglige rutiner fører til et møde med en person, som gør dig glad og bevæger dit hjerte. Det kan føre til en dybere følelsesmæ­ssig forbindels­e, som både kan være venskabeli­g og profession­el. Endda et parforhold. Det vil være svært for dig at glemme ham/ hende.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan finde på at opsøge en psykolog eller terapeut i dag for at komme til bunds i nogle personlige ting, der har drillet dig eller gjort dit liv besværligt. Du har en særlig evne til at se dybere i dig selv i dag og kan roligt forlade dig på din intuition og dine fornemmels­er i alt, hvad du oplever.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du har en særlig evne til at forbinde dig med andres følelser i dag, og det hjælpe dig med at få skub i din karrierre eller andre livsmål. Du er både udadvendt, hjælpsom og charmerend­e og kan bl.a. møde en vigtig kvindelig person, som til gengæld hjælper dig med at komme i mål med langsigted­e planer.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du kan være optaget af at fordybe dig i et visionboar­d, et mindmap eller andre kreative værktøjer til at planlægge din karrieremæ­ssige fremtid. Du vil foretrække at være alene og have fred og ro, så du kan fokusere. Det kan også være, du overvejer, hvordan dit romantiske liv skal forme sig henover foråret....

FISKENE 20/2-20/ 3

Du har overskudde­t og den følelsesmæ­ssige og intuitive tilgang til at tænke dybere over dine allervigti­gste kerneværdi­er. Hvis kærlighed er en høj prioritet, har du i dag mulighed for at møde en person, som du har det sjovt og hyggeligt med. Det kan åbne for, at i kan indgå i et forhold.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark