Ekstra Bladet

’ VI SKULLE HAVE VUNDET’

ÆRGERLIG MÅLSCORER: Allan Sousa var trist efter kampen mod FC Midtjyllan­d, hvor brasiliane­ren mener, at AaB havde fortjent alle tre point

- Vi skal bare vinde kampene Anders Hoppe Thomassen

Mål: 0-1 Sousa (42.), 1-1 Isaksen ( 82.)

Syv point til redning og syv kampe tilbage af sæsonen.

Det ser ikke godt for AaB, der i aftes måtte nøjes med et enkelt point mod FC Midtjyllan­d på trods af en flot kamp, hvor skarpheden manglede.

Det så ellers rigtig godt ud for AaB i store perioder af kampen, hvor de med afstand var banens bedste hold.

Efter 42 minutter blev Oscar Hiljemarks tropper også belønnet for deres fine spil, da Allan Sousa på smuk vis flugtede bolden i kassen.

’ Vi taber to point’

Efterfølge­nde bølgede kampen frem og tilbage, men det var AaB, der var farligst, og både Nicklas Helenius og Lucas Andersen havde store muligheder for at udbygge føringen. Men bolden ville ikke ind.

I stedet tog FC Midtjyllan­ds guldfugl Gustav Isaksen sagen i egen hånd og sparkede bolden i kassen med otte minutter igen, og så måtte AaB endnu engang gå fra banen uden maksimalt udbytte på trods af en flot præstation.

AaB’s brasilians­ke stjerne Allan Sousa var heller ikke i tvivl om, hvilket hold, der fortjente at vinde kampen.

– Selvfølgel­ig skulle vi have vundet kampen i dag. Vi taber to point.

– Med den præstation, vi allesammen leverer i dag, fortjente vi de tre point. Vi skaber mange chancer, men mangler det sidste, siger Sousa til Ekstra Bladet efter kampen.

Ingen planer om at skifte

Allan Sousa har været et af lyspunkter­ne i Nordens Paris i denne sæson, hvor han har scoret syv kasser i Superligae­n.

En potentiel tilværelse i 1. division skræmmer dog ikke den vævre kantspille­r, der understreg­er, at han er AaB- spiller.

– Hvis det skulle ske, at vi rykker ned, så har jeg stadig en kontrakt her, og jeg bliver, indtil min kontrakt den udløber som udgangspun­kt. Jeg tror dog stadig kraftigt på, at vi kommer til at overleve.

– Vi skal bare vinde kampene og tro på os selv, og så må vi se, hvad der kommer til at ske, siger brasiliane­ren.

Sousa bragte aalborgens­erne foran efter 42 minutter, da han på smuk vis flugtede bolden i kassen, efter et flot AaB- angreb, men Gustav Isaksen forpurrede festen, da han med et flot langskud udlignede til 1- 1 med otte minutter igen.

AaB møder Silkeborg på udebane næste fredag.

?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? FOTO: BO AMSTRUP ?? Misset mulighed
Allan Sousa var banens bedste spiller og han ærgrer sig over, at det ikke blev til tre point til AaB på MCH Arena.