Ekstra Bladet

TOPRYTTERE TIL TRÆF

ENDELIG SAMMEN: Fire tidligere danske cykelrytte­re mødtes hjemme hos Brian Holm – både for at hygge, men også for at tale om et muligt tv- projekt

- KENNETH BEYER

’ Mange watt samlet i den sofa der!’, ’ legends!’ og ’ holy shit et godt billede’.

De positive ord vælter ind i kommentars­poret på Twitter, efter at Brian Holm torsdag lagde et billede op fra sit hjem på Frederiksb­erg sammen med Rolf Sørensen, Jesper Skibby og Bjarne Riis.

– Bjarne var hjemme forbi og kom over, Skibby arbejder tæt på, og så ringede vi til Rolf. Det er meget sjældent, at vi ses privat på den måde hjemme hos mig, og det var faktisk hyggeligt, fortæller Holm til Ekstra Bladet.

– Vi havde også nogle ting, vi skulle snakke igennem. Det var ikke bare hygge.

De fire herrer taler om at lave et tv- program.

– Vi er jo fire, der har hver vores mening om, hvordan det skal være, så det er aldrig blevet til noget, og det er heller ikke sikkert, at det bliver til noget denne her gang.

Har en loge sammen

Og der er da heller ingen titel på endnu.

– Vi er ikke i nærheden af at være så langt. Det var lidt hygge kombineret med møde.

De har en loge, der hedder Danske Profession­elle Cyclisters Club ( DPCC), hvor flere tidligere danske cykelrytte­re er medlemmer. Det var dog ikke i den forbindels­e, de mødtes i denne uge.

– Ikke i den forstand. Op til Touren var der, og jeg tror ikke, jeg overdriver, otte forskellig­e produktion­sselskaber, der ville lave noget med os gamle, men problemet er, at vi altid er optaget.

– Bjarne bor i Schweiz, Skibby arbejder, og jeg var sportsdire­ktør. Jo flere mennesker der skal samles, jo sværere bliver det altid.

Griner ad fortiden

I deres aktive karrierer har der været masser af drama og intriger, men det er lagt på hylden her mange år efter.

– Det griner vi ad nu. Alle vores uvenskaber. Hold kæft, hvor kan vi grine ad det.

– Vi har jo været uvenner. Vi har jo næsten været fysiske uvenner nogle gange. Det er det, der er så sjovt nu, hvor vi sidder og griner ad vores egne dumheder, siger Brian Holm.

Vi havde også nogle ting, vi skulle snakke igennem. Det var ikke bare hygge

 ?? PRIVATFOTO ?? Sofa- cyklister
Der var god stemning i sofaen.
PRIVATFOTO Sofa- cyklister Der var god stemning i sofaen.
 ?? ARKIVFOTO: OLE STEEN ?? Bjarne Riis, Rolf Sørensen, Brian Holm, Jesper Skibby og Lars Michaelsen ses her i forbindels­e med OL i Atlanta i 1996. I dag holder de stadig kontakten.
ARKIVFOTO: OLE STEEN Bjarne Riis, Rolf Sørensen, Brian Holm, Jesper Skibby og Lars Michaelsen ses her i forbindels­e med OL i Atlanta i 1996. I dag holder de stadig kontakten.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark