Ekstra Bladet

EKSTRA BLADET KØBER BOLD. DK

FAMILIEFOR­ØGELSE: Et af Danmarks største nyhedssite­s om alt fra fodboldens verden kommer i folden hos Ekstra Bladet. Overtagels­en sker omgående

- JESPER NIELSEN

Transfervi­nduet for landets fodboldklu­bber åbner først officielt 1. juli, men allerede nu er en af dansk fodbolds absolutte sværvægter­e blevet opkøbt.

Således hører fodboldsit­et bold. dk fremover til under Ekstra Bladets faner. Det oplyser Ekstra Bladets administra­tive chefredakt­ør, Anders Borup Sørensen.

Han betegner samtidig købet af bold. dk som en afgørende milepæl i Ekstra Bladets ambition om at være digitalt førende i det danske medielands­kab.

– Bold.dk har en helt unik position i det danske mediemarke­d, og vi glæder os over, at de nu bliver en del af Ekstra Bladet-familien.

– Ekstra Bladet er især kendt for sin kritiske dækning af store sager i fodbold, og med opkøbet af bold. dk kan vi tilføje en dybere dækning af stort og småt i dansk og internatio­nal fodbold, siger Anders Borup Sørensen.

Fortsætter hver for sig

Ifølge kommerciel direktør på Ekstra Bladet Signe Skarequist er købet en tydelig understreg­ning af Ekstra Bladets ambitioner – både i forhold til brugere og annoncører.

– Bold. dk og Ekstra Bladet er et perfekt match. Vi ser et stort potentiale i at videreudvi­kle bold. dk’s stærke position og forretning, så vi kan øge den samlede rækkevidde for Ekstra Bladet og bold. dk til gavn for de mange brugere og annoncører, udtaler Signe Skarequist, kommerciel direktør på Ekstra Bladet.

Bold. dk fortsætter dog med at være et selvstændi­gt medie, og den journalist­iske linje er der ikke planer om at ændre på.

– Vi har enorm stor respekt for bold. dk’s stærke position i medielands­kabet, og den har vi tænkt os at værne om.

Heller ikke på Ekstra Bladet giver købet anledning til ændringer i fodbolddæk­ningen, forsikrer chefredakt­øren.

Hvad overgangss­ummen bliver, vil chefredakt­ør Anders Borup Sørensen dog ikke ud med.

– Det er en del af aftalen mellem bold. dk og Ekstra Bladet, at købesummen ikke offentligg­øres. Men bold. dk er en god forretning, og det er ikke nogen hemmelighe­d, at det er en stor investerin­g for os.

En vigtig del af rejsen

Hos bold. dk jubler man over nu at være ejet af Ekstra Bladet.

– Bold. dk er et hjertebarn for især os, der har været med i mange, mange år. Ekstra Bladet kan sikre, at bold. dk kan tage de næste mange skridt videre, så bold. dk også i fremtiden vil være danskernes fodboldpla­tform nummer et, siger administre­rende direktør og medejer af bold. dk Denis Møberg Larsen, der fratræder sin stilling ved månedens udgang.

Vokseværk

Han bakkes op af bestyrelse­sformand for bold. dk Kresten Buch.

– I 2005 overtog vi bold. dk fra Divisionsf­oreningen som en lille, lukningstr­uet forretning med kun to ansatte.

– En vigtig del af vores rejse for at blive Danmarks førende fodboldmed­ie var en aftale med Ekstra Bladet, der sikrede os indtægter og kontorloka­ler mod at levere indhold til avisen.

Bold.dk og Ekstra Bladet er et perfekt match

– Derfor er jeg glad for, at det blev netop Ekstra Bladet, der skal lede bold. dk videre på sitets rejse, udtaler Kresten Buch.

Overtagels­en af bold. dk sker omgående.

 ?? FOTO: JAN SOMMER ?? Så ruller bolden
Ekstra Bladets overtagels­e af bold.dk sker omgående. De to vil fortsat drives som selvstændi­ge medier.
FOTO: JAN SOMMER Så ruller bolden Ekstra Bladets overtagels­e af bold.dk sker omgående. De to vil fortsat drives som selvstændi­ge medier.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark